Goedkoopste iPhone X abonnementen

De iPhone X is verreweg de duurste iPhone tot nu toe. Voor veel Nederlanders blijkt de iPhone X het geld waard te zijn. Er waren geruchten dat de verkoopcijfers van de iPhone X tegenvielen. Dit was onder andere Samsung die riep dat de vraag naar OLED schermen vanuit Apple stagneerde. Gisteren heeft Apple de cijfers voor het tweede fiscale kwartaal van 2018 bekendgemaakt. De verkoopcijfers voor de iPhone X blijken zeer mee te vallen. Volgens Apple was Q2 2018 het beste kwartaal voor Apple tot nu toe. Deze telefoon is goed ontvangen door de klanten.

De iPhone X is het waard

In onze review over de iPhone X lees je waarom je voor de iPhone X kunt kiezen. Hij is het waard. Met de beste abonnementen voor de iPhone X kun je voor minder dan €50 per maand met ruim €100 bijbetaling deze telefoon bestellen. Dit maakt de iPhone X niet goedkoop. Het is zelfs de duurste telefoon die je kunt kopen.

Andere iPhone abonnementen

Je hoeft niet rijk te zijn om voor de iPhone X te kiezen maar voor wie minder geld wilt besteden aan een iPhone zijn er zat andere opties. Momenteel verkoopt Apple acht verschillende iPhones. Dit is een iPhone op maat voor iedereen.
De iPhone SE kun je al bestellen vanaf €18 per maand zonder bijbetaling. Dit is nog steeds een prachtig toptoestel dat lang mee gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in