De 5 mooiste powerbanks onder de €25

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je telefoon net iets sneller leeg was dan je gehoopt of verwacht had. Helaas is dat dan vaak net het moment waarop je je op een plek bevindt waar geen stopcontact in de buurt is of dat je zelfs zonder lader op pad bent gegaan. Dit soort problemen kun je voorkomen door een powerbank op zak te hebben. Inmiddels zijn er zoveel exemplaren op de markt dat het moeilijk is om de juiste te kiezen. Daarom vertellen wij je eerst waar je op moet letten bij je aankoop. Ook zetten wij in deze blogpost de 5 mooiste powerbanks van onder de €25 op een rijtje.

Waar moet je op letten?

Een powerbank is een soort externe accu die je kunt gebruiken om onderweg mobiele apparaten op te laden. Ze zijn er in vele soorten en maten, en hebben verschillende eigenschappen. Daarom geven wij een aantal tips waar je op kunt letten bij de aanschaf. Ten eerste speelt de oplaadsnelheid een rol. Een powerbank met 2.100 mA laadstroom laadt in een half uur een iPhone 5 of 6 op. Ten tweede verschillen de producten onderling ook in het aantal keer dat zij een mobiel apparaat op kunnen laden. Een model met 4.000 mAh is goed voor ongeveer twee volledige ladingen van de iPhone 5 en 6. Een Samsung Galaxy S5/6 heeft iets meer vermogen nodig en laadt dus wat langzamer en minder vaak op dan de eerdergenoemde producten van Apple. In de derde plaats is het ook aan te raden om op het formaat van de lader te letten. Een klein apparaat heeft als voordeel dat je hem makkelijk mee kunt nemen als je een dagje weg bent. Daarentegen hebben grote laders vaak net wat meer vermogen, waardoor ze sneller en vaker gebruikt kunnen worden. Bovendien kunnen deze soms meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. Let bij de aanschaf ook op de aansluitingen van de lader. Vrijwel alle powerbanks hebben een ingang voor micro of mini usb om het product zelf op te laden. Ten slotte kun je ook letten op het uiterlijk en de overige leuke functies die de laders hebben. Denk bijvoorbeeld aan een Emoji powerbank, een exemplaar in de vorm van een unicorn of een lader die je ook als sleutelhanger kunt gebruiken. Daarnaast zijn er ook versies met een ingebouwde zaklamp of spiegel te koop. Voor ieder wat wils dus! Wij lichten graag de 5 mooiste modellen onder de €25 voor je uit.

De 5 mooiste powerbanks

Powerbank met zuignap van Sweex

Dit model behoort tot een van de goedkoopste en meest compacte in zijn soort. Hij heeft een laadsnelheid van 1.000 mA en een capaciteit van 2.500 mAh. Leuk detail is dat er een zuignap aan het product bevestigd is. Ideaal dus als je bijvoorbeeld in de auto op wil laden. Ook kun je het product met de zuignap aan je telefoon vastmaken.

Qi Powerbank van ZENS

Op zoek naar een design powerbank? Dan ben je bij ZENS aan het juiste adres. Dit merk heeft meerdere modellen in de aanbieding van verschillende prijzen, formaten en capaciteiten. Bovendien kun je door de Qi techniek jouw apparaten draadloos opladen. Check dus wel even of jouw smartphone Qi opladen ondersteunt.

Sandberg Outdoor

Op zoek naar een powerbank die tegen een stootje kan? Dan is dit exemplaar echt iets voor jou. Met een capaciteit van 10.400 mAh kan deze topper 4 keer een standaard smartphone opladen. Bovendien beschikt hij over een ingebouwde zaklamp en is hij zelfs waterdicht.

Port Designs solar powerbank

Deze compacte powerbank werkt zowel op stroom als op zonne-energie. Handig dus als je powerbank bijna leeg is en je geen stopcontact in de buurt hebt om hem op te laden. Door de zonnecellen gaat hij dan toch nog een tijdje mee in geval van nood.
USB-C Powerbank van Goobay
In a hurry? Kies dan voor dit exemplaar. Door een speciale optie is het namelijk mogelijk om meerdere telefoons of tablets met een USB-C aansluiting extra snel op te laden. Geen tijd te verspillen dus!

Kopen maar!

Enthousiast geworden? Houd de tips die in deze blogpost dan vooral in het achterhoofd bij het kopen van jouw ideale exemplaar. Op die manier kun je het meeste halen uit je powerbank en je mobiele apparaat. hier kun je kijken voor meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in