Hoe jouw elektronica de vakantie kunnen overleven

Binnenkort op vakantie? Dan neem je natuurlijk ook je elektronica mee. Je kunt immers niet zonder je telefoon. Veel vakantiegangers kiezen er ook voor om hun tablet mee te nemen. Zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Soms lijkt het alsof dat op vakantie nog erger is. Het gebeurt dan ook met regelmaat dat er iets mis gaat, waardoor de telefoon of tablet kapot is. Maar wat kan je nu eigenlijk doen om jou elektronica tijdens de vakantie te beschermen? We geven je enkele handige tips!

Gebruik een hoes

Een simpele maar nog steeds ontzettend effectieve tip. Een hoes kan het verschil maken tussen kapot of niet kapot, wanneer je telefoon of tablet valt. Bij een telefoon hebben de meeste mensen wel een hoesje, maar bij een tablet kiezen opvallend genoeg veel mensen er niet voor. Terwijl er genoeg winkels als Shop4tablethoes zijn waar je leuke en mooie hoesjes kan kopen. Naast functioneel zijn de hoezen van Shop4tablethoes ook erg leuk. Dit maakt het extra aantrekkelijk om een hoes voor je tablet aan te schaffen. Zonder hoes is je tablet gegarandeerd beschadigd als je deze laat vallen. Met kinderen gebeurt dit sowieso erg snel.

Let op het zand

Veel mensen gaan op vakantie naar het strand. Het is verstandig om goed op je telefoon en tablet te letten wanneer je op het strand bent. Zand kan namelijk flink wat schade veroorzaken. Je kunt bijvoorbeeld krassen op je scherm krijgen, wanneer je telefoon in je broekzak zit en hier ook zand in zit. Ook kan het in de luidsprekers van je tablet komen, waardoor je vroeg of laat problemen krijgt met het geluid. Het meest verstandige is om elektronica zo weinig mogelijk mee te nemen naar het strand. Doe je dat wel? Zorg dan dat deze goed in een tas opgeborgen kan worden.

Reisverzekering

Zorg ook voor een goede reisverzekering. Daarmee bescherm je jouw elektronica niet direct, maar je zorgt er wel voor dat je veel minder geld kwijt bent als de elektronica stuk gaat of kwijt raakt. Je bent er immers voor verzekerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in