Zo haal jij het beste uit jouw smartphone

Heb je een mooie telefoon, maar wil je graag weten wat jouw telefoon eigenlijk kan en hoe je deze tot het uiterste kunt laten werken? Met deze tips ontdek je dingen van je telefoon waarvan je het bestaan nog niet wist!

Snelheid

Je telefoon heeft een bepaalde snelheid waarop het werkt. Maar vaak wordt deze snelheid niet gehaald vanwege energie instellingen die op zuinig zijn ingesteld om je accuduur te verlengen. Dat is een handige functie als je zo lang mogelijk met je telefoon wilt werken. Maar het zorgt er tegelijkertijd voor dat je telefoon langzamer werkt. Zet dit soort instellingen dus uit, het beste lees je in de handleiding van de telefoon hoe dit kan. Op het internet vind je ook genoeg tips.

Opslag

Met de nieuwe generatie telefoons kan je heel veel. Denk aan games spelen, documenten bewerken, foto’s / video’s maken en nog veel meer. Al deze zaken kosten steeds meer data op je telefoon. Je kunt de opslag flink uitbreiden met een extra SD kaart als de interne opslag niet voldoet. Zo voorkom je de ergernis van een tekort aan geheugen. Bij de nieuwste generatie telefoons kan je al uitbreiden tot maar liefst 512 GB!

Fotografie

Je smartphone als fototoestel gebruiken is iets waar de fabrikanten al jaren op inspelen waarbij fotograferen met meerdere camera’s de trend is van dit moment. Er valt op dit gebied ook veel te winnen met de juiste apps om de beste foto te maken. Sommige toestellen ondersteunen ook HDR instelingen en/of RAW formaten om het beste uit je foto te halen. Kijk dus goed wat jouw toestel hierin mogelijk maakt.

Bescherming

Veel telefoons maken gebruik van Gorillas Glass ter bescherming van het scherm. Vaak is het wel aanbevolen om designs met glas aan de achterkant te beschermen met een hoesje. Neem bijvoorbeeld de iPhone 8. Wil je extra bescherming, dan kan je een iPhone 8 hoesje met een leuk design nemen om op te vallen. En je telefoon blijft goed beschermd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in