Huawei P30, is that you?

De roddelfabriek draait op volle toeren! Hamvraag van de week: hoe gaat de opvolger van de Huawei P20 heten? Het gerucht gaat namelijk dat dit de logische optelling ‘Huawei P30’ wordt. #spannend! Lees hier alle geruchten over de opvolger van één van de toptoestellen van 2018.

Wordt Huawei P30 echt de naam?

Helemaal 100% zeker weten doen we niet. Maar de kans is wel HEUL groot dat het inderdaad een simpele optelsom van P20 naar P30 wordt. Handig wel! Want de Huawei P20 staat nog in ons geheugen gegrift als een van de aller-allerbeste telefoons van 2018. Ook zijn broertjes de Huawei P20 Lite en de P20 Pro zijn absolute toppers in hun segmenten. Gooit Huawei dit keer weer hoge ogen? #cantwait

Wanneer lanceert Huawei haar nieuwste smartphone?

Waarschijnlijk in maart of april. Althans, als het merk haar jaarlijkse traditie voortzet. Ieder jaar lanceert Huawei haar nieuwste pronkstukken in de tijd van de bloemetjes en de bijtjes en de Paashaas EN de Huawei. Het voorjaar dus. Lucky us dat we niet al te lang meer hoeven te wachten!

Hete looks van de Huawei P30

Opletten! Want OnLeaks heeft het design van de nieuwste Huawei al gelekt! Volgens deze insider heeft het toestel een subtiele notch (waar de selfiecamera in het scherm zit) in de vorm van een druppel. Het 6-inch-scherm zou een resolutie van 2340 x 1080 krijgen. En wie op zoek is naar een home-button kan lang zoeken, want die heeft de P30 niet. De vingerafdruk zou gewoon ‘onder’ het scherm zitten. Fancy!

De toffe extra’s van de Huawei P30

It’s all about the extra’s J. Daar draait het natuurlijk bij ieder nieuw telefonisch pronkstuk om. Welke toffe extraatjes kun je verwachten van een smartphone anno 2019? Dit is wat wij hoorden:
  • Artificial Intelligence voor hééééle mooie foto’s
  • 6GB aan werkgeheugen (lees: een krachtpatsertje onder de motorkap)
  • 128GB aan opslaggeheugen (lees: ein-de-loos ruimte voor al je foto’s, video’s en apps)
  • Nóg betere camera’s (that’s right, meervoud!) dan de Huawei Mate 20 Pro
  • Een jack-aansluiting om je koptelefoon op aan te sluiten. Lekker handig!
  • Hebben hebben hebben die Huawei P30?
Nog even wachten dus, op al dat moois van Huawei. Voorlopig moeten we het ‘maar’ doen met mooie geruchten en hopen dat die waar zijn. Zodra de telefoon officieel is aangekondigd, is Tele2 er als de kippen bij. Wil je een melding krijgen zodra er een nieuwe telefoon gelanceerd wordt? Schrijf je voor de Coming Soon Alert van Tele2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in