easyJet Travel App laat reiziger met 3D AR handbagage checken

Als je een vlucht op de planning hebt staan met easyJet kan je vanaf nu met je iPhone (iPhone 6s of nieuwer) vanuit huis checken of je handbagage voldoet aan de juiste afmeting. Aan de easyJet Travel App is namelijk een nieuwe functie toegevoegd, waarmee je je handbagage kunt meten.

Augmented Reality Technologie
Via augmented reality-technologie en je smartphone camera, kan men via een 3D-doos op het scherm controleren of de handbagage binnen de toegestane afmetingen past. Het voordeel van thuis al controleren of de bagage voldoet aan de juiste afmetingen is dat men later niet voor verrassingen komt te staan op het vliegveld.

Daniel Young, Head of Digital Experience bij easyJet zegt over de app: “Bij easyJet zijn we continue op zoek naar manieren om de reiservaring van onze passagiers verder te verbeteren. Deze nieuwe technologie is daar een perfect voorbeeld van.’’

Naast de handbagage check biedt de easyJet Travel App tal van andere mogelijkheden voor passagiers. Zo voegde easyJet onlangs de functie Look&Book functie toe waarbij easyJet-reizigers aan de hand van Instagram foto’s een vlucht naar een bestemming binnen Europa kunnen boeken. Ook kun je je via de ‘Inspireer mij functie’ laten inspireren voor leuke stedentrips en strandvakanties en kun je je instapkaart downloaden zodat je geen papieren versie meer hoeft uit te printen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in