Ruim 2 miljard Galaxy telefoons verkocht in minder dan 10 jaar tijd

De CEO van Samsung, DJ Koh, heeft bekend gemaakt dat het electronicabedrijf ruim 2 miljard Galaxy smartphones heeft verkocht sinds de start van de populaire telefoonlijn in 2010. Dit nieuws werd gebracht op Samsung’s Galaxy Unpacked event, waar tevens de nieuwe Galaxy Fold en de nieuwe S10 versies werden aangekondigd.

Knappe prestatie

Wat wel gezegd moet worden: Samsung heeft niet aangegeven welke modellen precies in de verkoopstatistieken zijn meegerekend. Het is wel zeker dat de Galaxy S en de Galaxy Note meegenomen zijn in de cijfers. Andere ‘b-versies’ zoals de Galaxy A, X, J en andere varianten zijn mogelijk ook meegenomen in de telling, maar dat het een knappe prestatie is mag duidelijk zijn.

Apple versus Galaxy

Om even een vergelijking te maken: Apple kondigde afgelopen jaar -in september- aan dat er bijna 2 miljard iOS-apparaten had verkocht. Hieronder vallen naast smartphones ook de iPads, dus de vergelijking gaat niet helemaal op. Als we de verkopen bij elkaar optellen is in ieder geval heel duidelijk hoeveel apparaten van de twee grootmachten verspreid zijn over de hele wereld. 2

LHL Leads Home and Living

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in