Samsung presenteert dan eindelijk de nieuwe Galaxy S10

Tijdens het Galaxy Unpacked event van Samsung was het moment dan eindelijk daar. De presentatie van de nieuwe Galaxy S lijn; de Galaxy S10! De aankondiging komt op een mooi moment ter ere van het 10-jarige bestaan van de Galaxy S-serie. Hieronder de meest opvallende zaken.

Drie camera’s in the back

De Galaxy S10 en S10+ hebben aan de achterkant maarliefst drie camera’s. De Galaxy S9+ had twee camera’s. Bij de S10 zijn de camerasystemen voorzien van een reguliere lens van 12-megapixel. Door een van deze lenzen (de groothoeklens) kun je makkelijk hoge gebouwen van dichtbij fotograferen. Aan de voorkomt heeft de S10+ twee camera’s, speciaal voor de selfie-lovers.

Ultrasone on-screen vingerafdrukscanner

In plaats van een 3D-gezichtsscanner, hebben de S10 en de S10+ een vingerafdruk scanner in het scherm aan de voorkant (onder het beeldscherm).

Bij ontgrendeling verschijnt een vingerafdruk icoon voor de vingertip. Samsung maakt hierbij slim gebruik van de zogenoemde ‘ultrasone vingerafdruk scanner’, waarbij de scan wordt gemaakt aan de hand van geluidsgolven. Hierdoor is de scanner water- en temperatuurproof

De verkoop

De langverwachte Samsung Galaxy S10 smartphone komt eraan in drie varianten; de S10, S10+ en de S10e. Op woensdag 20 februari start de pre-orderfase. Deze duurt tot en met 7 maart 2019. Een dag daarna begint de daadwerkelijke verkoop van de o zo populaire en gewilde smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in