WIN een Canon Pixma all-in-one printer óf het vloeibare goud!

update: winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Meedoen is niet meer mogelijk (!)

Inkt wordt niet voor niets gezien als het nieuwe ‘vloeibare goud’. Kijkend naar de consumentenprijzen per milliliter verdient printerinkt deze titel ook echt. Dit bleek al eerder uit een onderzoeksanalyse van beslist.nl. Gemiddeld kost kleureninkt per milliliter zo’n 3,23 euro. Zwarte printerinkt is nog wel iets goedkoper, maar kost nog steeds 2,57 euro.

Meest voordelige inkt voor Canon

In de onderzoeksanalyse werden de meest voorkomende printerfabrikanten vergeleken. Denk aan Brother, Canon, Epson en natuurlijk HP. Voor zwarte inkt is men het goedkoopst uit bij Canon, waar een milliliter zwarte inkt 1,94 euro kost. Ook bij kleureninkt komt Canon als winnaar uit de bus, met een gemiddelde prijs van 2,62 euro per milliliter. Dit mag best gevierd worden, toch?! Daarom verloot Dutch-Tech Magazine een printer onder de lezers! Wil jij deze winnen? Lees dan verder.

Win een Canon PIXMA All-in-One printer

We verloten een mooie Canon Pixma printer, waarmee je snel foto’s, documenten of andere zaken kunt scannen, kopiëren en/of printen. Het is een mooie elegante en compacte printer die kwalitatief van hoge kwaliteit is. Bovendien zijn er zuinige cartridges beschikbaar voor dit type printer, waardoor je tot wel 30 procent op de kosten kunt besparen.

Wil jij de Canon PIXMA MG2550S All-in-One printer winnen? Like dan de Facebookpagina van Dutch-Tech Magazine en vertel daar in de reactie waarom jij de printer zou moeten winnen! 3 maart maken wij de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

Win een nieuwe set cartridges voor je printer!

Heb je al een printer en ben je op zoek naar nieuwe cartridges of een nieuwe toner? Dan hebben we ook goed nieuws voor jou! Namens Goedkoopprinten.nl mogen wij een paar setjes cartridges verloten! Wat jij hiervoor moet doen? Simpel!

Laat in de reacties onder dit bericht weten wat jij als eerste zou gaan printen met nieuwe cartridges! De leukste inzendingen krijgen verse cartridges cadeau van het eigen merk cartridges van Goedkoopprinten. Heb jij een laserprinter en ben je op zoek naar toners? Dan kun je het beste even een kijkje nemen in de shop van Goedkoopprinten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in