ASUS sleept 22 iF Product Designs Awards in de wacht

Asus laptop

ASUS heeft laten weten dat zij in totaal 22 iF Product Design Awards in de wacht heeft gesleept, een nieuw record voor het bedrijf. De prijzen zijn gevallen in vijf verschillende productcategorieën: Gaming Hardware & VR, Computer, Telecommunicatie, TV & Camera’s en Medicijnen & Gezondheid.

Innovatie
De awardwinnende producten staan figuurlijk voor de toewijding van ASUS om te innoveren in design en te excelleren in engineering. De winnende producten zijn geselecteerd uit een totale hoeveelheid van 6.375 inzendingen, afkomstig uit 52 verschillende landen.

Gaming hardware, computers en smartphones
De winnaars in de Gaming Hardware & VR-categorie zijn o.a. de ROG Strix SCAR II GL704, ROG Strix Hero II GL704 en ROG Zephyrus S GX531. Binnen de computer categorie zijn bijvoorbeeld de ZenBook Pro 15 en 14 (UX580/480), de ZenBook 13, 14 en 15 (UX333/433/533) laptops van Asus en de Zenbo Junior robot. De ASUS Gimbal G3M smartphone stabilisator heeft gewonnen in de TV & Cameras-categorie.

International Forum Design
IF International Forum Design (Duitsland), ’s werelds oudste, onafhankelijke designorganisatie, organiseert de ‘iF Design Awards’ ieder jaar. De prijzen zijn wereldwijd erkend als kwaliteitsstempel voor producten die excelleren op specifieke vlakken, waaronder designkwaliteit, mate van innovatie, functionaliteit, ergonomie en meer. Een onafhankelijke jury, bestaande uit 67 experts, afkomstig uit de hele wereld, buigen zich over de producten en selecteren de winnaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in