De top 5 duurste apps van 2019

apps

Ruim de helft van uitgaven in de appstores gaat naar gaming apps, zoals candy crush, Wordfeud en Pokemon Go. Maar zijn dit ook de duurdere apps in de stores? Zo te zien niet, want waar je bij spelletjes vanaf een paar euro extra opties krijgt, kun je bij apps van andere aard dieper in de buidel tasten.

In dit artikel een top vijf van de duurste apps in 2019, oplopend tot -geloof het of niet- 1.099,99 euro. Ohja, ons advies vooraf: tenzij je tandarts of pianostemmer bent bent raden wij aan geen van deze apps aan te schaffen. Dutch-Tech Magazine staat open voor donaties 😉 en wij geven jou dan ook nog eens tips voor de beste gratis games voor iOs en Android.

#1 iVIP Black: € 1.099,99

We maken hier geen typefout, want deze app kost nog net geen 1.100 keiharde knaken. Het is een app die gericht is op een premium manier van leven. Een soort lifestyle 2.0 app. Met deze app kun je gemakkelijk op zoek gaan naar luxueuze en exclusieve bijeenkomsten en gelegenheden. Verder kun je allerlei luxe diensten, zoals butler diensten en hotel upgrades. Handig, vooral als je vermogen hebt. De app vraagt je dan ook om bij aankoop aan te tonen dat je kapitaal hebt (lees: …dat je miljonair bent). Anyways, met iVip Black maak je je luxe leventje als miljonair nog specialer.

#2 Verituner: € 699,99

Wat is Verituner? Simpelweg een app die je helpt nog betere klanken uit je piano te krijgen. De app biedt namelijk hulp bij het stemmen van je waardevolle muziekorgel. Verituner valt onder de noemer van professionele piano tuning technologie, en streeft ernaar pianostemmers en -technici te helpen. De app geeft overigens alleen kennis, inzicht, tips en adviezen. Het daadwerkelijk tunen zul je dus wel zelf moeten doen. En dat allemaal voor net nog geen 700 euro.

#3 DDS GP Yes: € 599,99

Deze app is bestemd voor tandartsen, dus die 600 euro die ze ervoor moeten neerleggen is met een uurtje of drie alweer terugverdiend. Met deze app, die vooral voor iPad-gebruik is bedoeld, kunnen tandartsen laten zien hoe ze behandelingen gaan doen. De app geeft namelijk visueel weer wat er bij bepaalde behandelingen gebeurt, zodat patiënten beter geïnformeerd (en waarschijnlijk gerust gesteld) kunnen worden.

#4 Ik ben rijk: € 349,99

De naam van deze app zegt het eigenlijk al. Ik ben rijk is een app waar je werkelijk waar helemaal niets aan hebt. Met de app kun je alleen laten zien dat je de app hebt, en dus ‘soort van rijk’ bent. Wil je dus een statement maken, dan kun je deze app downloaden. Vergeet dan niet even 350 euro af te tikken.

#5 Abu Moo: € 350,00

Na Ik ben rijk komt deze app -met 1 cent duurder- uit op nummer 5 in ons rijtje, dat we samen met Tele2 blog hebben opgesteld. Waarschijnlijk met reden, toch? Antwoord: nee. Deze app is nog waardelozer dan de nummer 4 in dit artikel. Abu Moo kent 6 versies (allemaal 350 euro): Black Diamond, Amethyst, Aquamarine, Emerald, Ruby en Sapphire. Het zijn gewoon widgets met een diamant in beeld. Een virtueel sieraad, waarmee je kunt opscheppen dat je rijk bent, punt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in