Italiaans hotel introduceert old-tech voor high-tech ervaring

303
high tech old tech

Bij Hotel Plantitscherhof mag je rondrijden in een prachtige oldtimer terwijl je Tesla wordt opgeladen. Zo geniet je van een ongekende high-tech-old-tech ervaring. Het hotel is Tesla Destination Charger Partner in Merano. Opladen doe je er gratis. Gastheer Johannes Gufler leent je graag zijn mooiste auto’s, zoals een Ferrari Dino 208 GT4, een open Alfa Romeo 2600 Spider Touring Superleggera of Mercedes-Benz Pagode 230 SL. Prachtige auto’s uit de jaren zestig.

Tijdens de wekelijkse borrel in de oldtimergarage vertelt hoteleigenaar Gufler je alles over oldtimer rijden in het schilderachtige landschap rond Merano. Je kunt je ook inschrijven om mee te rijden met de Meran-Classic 2019 die maandelijks, van april tot en met oktober, wordt verreden: www.plantitscherhof.com/oldtimer

Hotel Ansitz Plantitscherhof

Hotel Ansitz Plantitscherhof bij Merano staat al decennialang bekend als een van de beste hotels in Zuid-Tirol. Het vijfsterrenhotel is vorig jaar ingrijpend gerenoveerd en omgetoverd tot een luisterrijke vakantiebestemming. Het hotel ademt vele sferen met een mix van mediterrane, Italiaanse charme en gastvrije traditie uit Zuid-Tirol. Je vindt er traditionele suites van Zirbenhout maar ook penthousesuites met heerlijke bedden, privésauna’s en eigen infinity-pools.

Informatie
Oldtimervakantie Merano Italië: Hotel Ansitz Plantitscherhof, Dantestrasse 56, Merano.
Informatie: www.plantitscherhof.com. Arrangementen op aanvraag.

Inschrijven Meran-Classic 2019 via: www.plantitscherhof.com/oldtimer.