De beste iTunes apps voor de vroege zomer

395
itunes screenshot

Het heeft weer een tijd geduurd, maar de zomer zit er weer aan te komen! Rond deze tijd van het jaar worstelt ons kikkerlandje vaak met zowel warme zomer-  als koude herfsttaferelen maar de tijd van de warmere dagen zit er toch wel echt aan te komen. Aangezien de betere dagen steeds dichterbij komen hebben wij de 5 beste apps uitgekozen die je iTunes tegoed meer dan waard zijn (en zeker nu!).

Blinkist
Wanneer je fan bent van non-fictie verhalen, maar tijd vrijmaken voor het lezen je niet lukt dan is Blinkist de app die jou uit de brand helpt. Blinkist legt je namelijk per boek in een kwartier uit wat de belangrijkste punten van het boek zijn. Doel van Blinkist is niet om een samenvatting te geven van het boek, maar ervoor te zorgen dat je ook écht wat leert in die vijftien minuten. Ideaal voor wanneer je ’s avonds in de keuken staat of als je in de auto zit! Alhoewel Blinkist niet de goedkoopste is (€ 12,99 per maand of € 79,99 per jaar) is het nog steeds je iTunes tegoed dubbel en dwars waard!

Wandelknooppunten: Nederland
Wanneer de Nederlandse zon zich wat vaker laat zien en de dagen van twintig graden weer aanbreken gaan vele Nederlanders erop uit in de  natuur. Met Wandelknooppunten ben je in het perfecte gezelschap voor iedere wandeling. Met meer dan 36.700 km aan trajecten in Nederland alleen die ook offline beschikbaar zijn raak je nooit meer de weg kwijt, zelfs in the middle of nowhere! De app is te gebruiken van € 5,49 per maand.

Full Fitness: Exercise Workout
Naarmate het warmer wordt, komt de tijd van bikini’s en zwembroeken ook steeds dichterbij! De app Full Fitness is de perfecte voorbereiding hiervoor, of wanneer je gewoon lekker fit wil worden natuurlijk. Voor een klein bedrag krijg je toegang tot honderden oefeningen die je gemakkelijk uit kan voeren, zowel thuis als in de sportschool! De oefeningen staan gesorteerd op lichaamsdeel, spiergroep of fitnessdoel en de uitrusting die je nodig hebt om de oefening te doen. De lastigste oefeningen hebben zelfs begeleidende video’s met instructies zodat je zeker weet dat je de oefening goed doet! Deze app kan je downloaden vanuit te app store en kost € 4,49.

Upflix voor Netflix
Mocht het weer toch nog gaan kwakkelen deze maand, dan is Netflix altijd een fijn backup-plan. Maar wat ga je dan kijken? Upflix helpt je hierbij door een keuze te maken uit het enorme aanbod van Netflix; je geeft eenvoudig aan welke eisen je hebt en de roulette mode geeft je vervolgens een passende suggestie! Perfect voor wanneer je samen met je vriend(in) of met je vrienden altijd uren doet over het uitzoeken van een goede serie of film. De prijs is €0,49. Een koopje dus!

Qwixx
Een alom bekend dobbelspelletje maar dan digitaal! Deze digitale versie is perfect om met vrienden in het park of op het terras te spelen. Afhankelijk van welke je getallen je hebt gegooid kruis je getallen aan op het scorebord. Dit geeft je dan vervolgens een aantal punten en wie de meeste punten heeft wint natuurlijk! Mocht je een keer zonder potentiële medespelers zitten dan kan je dit leuke spelletje ook tegen de computer spelen. Eenvoudig te downloaden vanuit de store en kost €3,49.

Hopelijk kom je de deze maand door met deze leuke app tips! Mocht het nou gebeuren dat je geen tegoed meer hebt, dan ben je bij Opwaarderen.nl altijd aan het goede adres. Op Opwaarderen.nl kan je snel en gemakkelijk iTunes kaarten bestellen waarna je de code binnen enkele minuten toegestuurd krijgt naar je mailbox.

Mocht je in het bezit zijn van een Android smartphone dan heeft Opwaarderen.nl ook Google Play kaarten in het assortiment. Zowel de iTunes kaarten als de Google Play kaarten zorgen ervoor dat je snel kan genieten van de leukste en nieuwste apps!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here