Deze 6 restaurant apps moet je hebben anno 2019

restaurant apps

Buiten de deur eten maar geen idee waar je moet zoeken? Hier is de oplossing! Met deze 6 niet te missen restaurant apps weet je, in welke stad dan ook, waar je moet zijn. Er zijn restaurants genoeg om uit te kiezen en er een geslaagd diner van te maken. Bij deze; van Dutch-Tech Magazine, voor jou!

#1 Open Table
Een app met keuze tot maar liefst 40.000 restaurants wereldwijd, genoeg opties dus. Met Open Table kun je zoeken op een bepaald soort keuken of op plaats. Zoals de meeste restaurant apps zijn er overzichtelijke reviews en kun je direct een tafel reserveren vanuit de app. Met Open Table kun je na het reserveren direct je geliefde, vrienden of collega’s uitnodigen. Open Table is gratis te downloaden voor iOS en Android.

#2 Urban Journalist
Urban Journalist is een nieuwe app. De app is vorig jaar, 2018 gelanceerd en is een ‘must-have’ als je op zoek bent naar hotspots. Vind de leukste plekken via tips van vrienden of collega’s en sla deze op zodat je jouw favoriete restaurants en bars binnen handbereik hebt. Op deze wijze kun je ook je eigen hotspot overzicht per stad opstellen en deze weer delen met anderen. Urban Journalist is gratis te downloaden voor iOS en Android.

#3 TripAdvisor
Een internationaal bekende app waar iedereen ooit wel een keer van heeft gehoord. Ondanks dat de app zo bekend is, wordt de app niet altijd geraadpleegd. Althans, niet voor het reserveren van een tafel bij een restaurant. TripAdvisor maakt gebruik van een slim algoritme waardoor je altijd de best beoordeelde restaurants in de buurt voorgeschoteld krijgt. Zodra je een restaurant hebt gevonden kun je direct reserveren. De TripAdvisor app is ook in het buitenland er handig om restaurants te vinden. TripAdvisor is gratis te downloaden voor iOS en Android.

#4 The Fork
Voorheen bekend als IENS, nu heet de app TheFork. Het is onderdeel van TripAdvisor. De app biedt een breed scala aan restaurants en is makkelijk te gebruiken. Door te zoeken op restaurant, keuken, beoordeling of plaats heb je binnen ‘no-time’ waar je naar op zoek bent. Dus heb je zin in sushi? TheFork regelt het! De reden dat TheFork een echte ‘must-have’ is, is dat je kunt zoeken op restaurants welke nog een tafel vrij hebben. Zo ben je altijd zeker van je ‘diner’! TheFork is gratis te downloaden voor iOS en Android

#5 Het Laatste Tafeltje
Het komt voor dat een restaurant vol zit en dat er op het laatste moment toch een tafel vrij komt, zonde toch? Dat vonden de ontwikkelaars van deze app ook. Dagelijks verschijnen in de app last minute aanbiedingen bij restaurants die een tafel over hebben en met Het Laatste Tafeltje krijg je de kans om dat tafeltje toch te bemachtigen. Dat is niet alles, je krijgt ook korting op de uiteindelijke rekening. Dit kan wel oplopen tot 70 procent. Dus ben je iemand die vaker last minute beslist uit eten te gaan? Dan is Het Laatste Tafeltje voor jou! Het Laatste Tafeltje is gratis te downloaden voor iOS en Android.

#6 Spontaan
Ook Spontaan is een app voor last minute reserveringen of gewoon een spontane zin om uiteten te gaan. Spontaan biedt een overzicht van restaurants welke hun beste prijs geven. Het kan dus voorkomen dat je samen met collega’s of vrienden voor een lagere prijs geniet van hetzelfde gerecht, terwijl de tafel naast jullie het volledige bedrag betaald. Spontaan is gratis te downloaden voor iOS en Android.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in