Foto’s Google Pixel 3a gelekt in licht paarse variant

0
639
golden gauntlet’d antagonist

De opkomende Google Pixel 3a smartphone zal beschikbaar zijn in een nieuw paars kleurenschema. Dit zou blijken uit een gelekte render die werd gedeeld door Evan Blass. Naar verwachting is dit een van de drie kleuren waarin de telefoon beschikbaar zal komen op de markt, samen met een zwarte en een witte variant. Die werden al ontdekt in gelekte foto’s en een weergave die gisteren door Blass werd gedeeld. De paarse Google Pixel 3a heeft een gele aan/uit-knop, waar het witte model een oranje knop bevat.

Connectie met Avengers?
Misschien is het toeval, maar het paarse kleurenschema zou iets met Avengers te maken kunnen hebben: Endgame en het personage Thanos met de paarse huid en de gouden handschoen. Vorige week kondigde Google aan dat een verzameling van vijf Marvel-superhelden zich alleen op de Pixel 3 zou aansluiten bij de Playmoji AR-opstelling. Kijkers met adelaarsogen merkten op dat er zelfs een Pixel 3 in de film zelf lijkt te verschijnen.

Google Pixel 3a paars
Foto: Evan Blass

Unieke naam voor nieuwe Pixel 3a
De grote vraag is volgens kenners wat Google zal kiezen voor de derde kleur van de smartphone. De Pixel 3 van vorig jaar kwam in “Just Black”, “Clearly White” en “Not Pink”, terwijl het jaar daarvoor ook een “Kinda Blue” -variant van de Pixel 2 werd uitgebracht

Techblog theVerge verwacht dat de Pixel 3a beschikbaar zal zijn in twee maten; met een 5.6-inch en een 6-inch 1080p OLED-scherm. Beiden hebben mid-range specificaties in vergelijking met de Pixel 3-opstelling van vorig jaar, inclusief 4GB RAM, Snapdragon 670-processors, 3000mAh-batterijen en 12-megapixelcamera’s aan de achterkant. De telefoons kunnen ook voorzien zijn van traditionele 3,5 mm aux aansluitingen.

De volledige onthulling wordt overigens verwacht op 7 mei, tijdens de I / O 2019-keynote van Google.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in