Lancering Galaxy Fold uitgesteld wegens technische gebreken

Techgigant Samsung gaat later pas live met de Galaxy Fold. De lancering wordt dus uitgesteld en dit komt door problemen met de opvouwbare smartphone.

Technische gebreken
Samsung zou de Galaxy Fold aanvankelijk eind volgende week lanceren op de Amerikaanse markt. Het toestel zou daar voor bijna 2000 dollar in de schappen gaan. Maar helaas moeten liefhebbers wachten, in verband met technische gebreken.

Voordat het toestel voor het grote publiek beschikbaar zou komen, kregen bekende techredacties (helaas wij niet) de mogelijkheid om het toestel te reviewen. Hierbij kwam al wat gebreken boven water; het toestel zou scheurtjes krijgen in het scherm, sommige schermen begonnen spontaan te flikkeren en soms werkte het scherm ook gewoon niet meer na een paar dagen. De review exemplaren flopten dus volledig, zo kun je het wel noemen.

What is next?
Samsung neemt nu de tijd om extra testen uit te voeren met het toestel. De komende periode zal verder duidelijk moeten worden wanneer de Fold (alsnog) wordt gelanceerd. Op dit moment wil Samsung hier verder nog niets over kwijt.

Het is overigens niet de eerste keer dat Samsung de mist in gaat met productlancering. Drie jaar geleden waren er ook problemen bij de lancering van de Note 7. Hier was de accu een mogelijk gevaar. Uiteindelijk was het risico dusdanig groot dat de Note 7 uit de handel werd gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in