Moederdag: Cellularline powerbank Give-away voor alle TechMoms

We kunnen cliché beginnen met ‘Moederdag staat alweer voor de deur, blablabla…’’, maar we steken ‘m vandaag even iets frisser in. Voor alle Tech-moeders die komende zondag in het zonnetje staan hebben wij wat leuks. Dutch-Tech Magazine geeft namelijk leuke gadgets weg voor Moederdag. Natuurlijk om mama te verrassen, maar ook om onze lezers (jullie dus) te bedanken en wat leuke items onder de aandacht te brengen. Want dat verdienen ze! Benieuwd wat we hebben? Lees verder!

Elegante powerbank van Cellularline
powerbank cellularlineInmiddels hebben wij deze powerbank van Cellularline zelf getest en we zijn er erg over te spreken. De powerbank is in de koffer mee geweest naar Griekenland. Eenmaal aangekomen was ‘ie nog heel, dus een plusje voor de robuustheid zullen we maar zeggen.

Verder doet de powerbank wat hij hoort te doen. Het opladen gaat via de muur of via een usb-poort. Beide werken. We hebben de bank tijdens de reis opgeladen via de muur, via de laptop en zelfs via de televisie op de hotelkamer. De powerbank laadt snel op. Nog een plusje dus. Verder is het een goede oplaadbron voor je smartphone.

In tegenstelling tot autoladers -die tergend traag laden- laadt de powerbank je smartphone redelijk snel op. Verwacht geen oplaadsnelheid van een originele lader, maar binnen een half uurtje gingen we van 12% naar 37% op de Galaxy S9+. Hier waren we best over te spreken!

Ook andere apparaten werden met de powerbank opgeladen, zo laadden we ook onze e-smokers en iPad op. De e-smoker ging wat trager, maar waar dit aan lag weten we eigenlijk nog steeds niet. A fin, al met al een erg leuke, mooie en betaalbare powerbank van Cellularline.

Wil jij een moeder verrassen met zo’n nieuwe powerbank?! Stuur dan een mailtje naar info@dutch-tech.nl t.a.v. Winredactie, en vertel in de mail waarom jouw moeder deze powerbank verdient. Zondag verloten wij een powerbank onder alle inzenders.

Waterproof Voyager telefoon case
Geen waterdichte telefoon? Geen ramp. Wij mogen namelijk ook een mooie en subtiele waterdichte smartphone case verloten. Hiermee hou je je smartphone lekker droog, aan het zwembad, bij de zee of onder de douche. Naast water beschermt deze fancy case ook tegen zand en crème. Op het strand kan moeders zich straks lekker insmeren zonder de telefoon vies te maken!

Total view selfie-stick
Mooie kiekjes maken? Dan is deze selfiestick een musthave in de tech-box van moeders. Deze stick is in verschillende standen te zetten; de klassieke selfie stand, een HD-view positie vanuit de camera aan de achterkant, of een portrait HD selfie stand. Deze stick heeft een HD mirror scherm (zie foto)! Hierdoor kun je het frame checken in de spiegel terwijl je het shot neemt! HANDIGGG!

Wil jij een moeder verrassen met de selfiestick of de waterproof case?! Stuur dan een mailtje naar info@dutch-tech.nl t.a.v. Winredactie, en vertel in de mail waarom jouw moeder een van deze gadgets verdient. Zondag verloten wij een powerbank onder alle inzenders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in