Vakantie op rolletjes

vakantie tirol segway

De mooiste bergtoppen veroveren op de meest comfortabele manier? Maak dan een Segway-tour in het Oostenrijkse Serfaus-Fiss-Ladis. Ideaal als je nog zware benen hebt van een voorgaande klim of wandeling. Segway-trekking is een kwestie van opstappen, je stuur naar voren halen en gas geven. Zo rol je vanuit je hotel in alle vrijheid het prachtige natuurgebied binnen: berg op, berg af. Informatie: www.hotel-tirol.net.

Samen met een gids rij je gemakkelijk en veilig over de paden van het wonderschone heuvellandschap. De trekking begint vanuit Hotel Tirol Fiss waar de gids door middel van een korte instructie uitlegt hoe de Segway werkt. Er is natuurlijk ook ruimte om eerst wat te oefenen voordat de tocht daadwerkelijk begint. Als iedereen ‘good to go’ is, leidt de gids je via schaduwrijke bossen naar de mooiste plekjes en rustieke berghutten. Dit is absoluut een activiteit waar het hele gezin met veel plezier aan kan deelnemen. Voor jong en oud, de segway zorgt voor fun, comfort en uitdaging.

Hotel Tirol Fiss
Na inspanning hoort ontspanning en die vind je in Hotel Tirol Fiss. Hier kijk je uit over de Alpen terwijl je ligt te genieten in de infinitypool van dit viersterren luxury-hotel. Bijkomen kan ook in een van de gloednieuwe Alpinekamers inclusief panaromaview. En zo’n perfecte dag sluit je in stijl af met een tip-top verzorgd vijfgangendiner.

Ingezonden bericht: redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in