Via iOS-app Waze stream je nu muziek van Pandora

Pandora : Waze

Misschien ben jij zelf niet van de betaalde muziekabonnementen en krijg je nog steeds je deuntjes van de vele streaming stations van Pandora. Als dat zo is, kun je die muziek nu rechtstreeks afspelen via de Waze-navigatie-app van Google op de iPhone.

Afgelopen jaar voegde Waze een audiospeler toe met integratie van Spotify, NPR One, TuneIn Radio en andere diensten. Pandora heeft nu laten weten dat zowel de gratis als premium streaming diensten nu worden ondersteund op zowel de Android- als de iOS-versie van Waze.

“Beter nog, deze integratie werkt beide richtingen op. Zodra je Pandora en Waze op je mobiele apparaat hebt aangesloten, kun je de volgende stap van je Waze-navigatie ook direct in de Pandora-app zien “, schreef Pandora in een blogpost. Dit gebeurt in de vorm van een banner boven in de Pandora-app; het bedrijf merkt op dat het alleen zou moeten verschijnen als je Waze open hebt staan en draaiende is, dus het verdwijnt als dat niet het geval is.

Waze had aanvankelijk aangekondigd dat dit vorig jaar zou komen – en de Pandora-integratie was al eerder live op Android. Maar nu is het ook beschikbaar op iOS.

Als je een van de muziek-apps hebt die Waze op je apparaat ondersteunt, wordt het pictogrammetje van de audiospeler automatisch rechtsboven in de navigatie-app weergegeven en is het installatieproces supersnel. Ga hier naar de veelgestelde vragen van Waze als je problemen tegenkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in