Tele2 voor het derde jaar op rij beste mobiele provider

Tele2

In 2019 komt Tele2 voor het derde jaar op rij als beste mobiele provider uit de bus. Vooral met het netwerk loopt Tele2 voor op de concurrenten. De provider scoort in deze categorie namelijk op alle punten hoger dan de andere providers met een eigen netwerk, zo blijkt uit het onafhankelijke onderzoek van een label van CompareWeb.

Over het onderzoek
In het onderzoek werden de providers ook op andere aspecten onderzocht. Zo nam Beste Mobiele Providers ook de klantenservice, de prijs en de huidige ontwikkelingen onder de loep. Hierbij werden alle mobiele providers meegenomen, waaronder KPN, T-Mobile, Vodafone, Ben, Simyo, hollandsnieuwe, Youfone, Lebara en Simpel

Tele2 wordt dit jaar bekroond met een 8,2, en loopt hiermee duidelijk voor op de concurrentie. “Klanten worden deskundig en klantvriendelijk geholpen en het netwerk scoorde zeer goed op dekking, snelheid, techniek en frequenties…. En dat, voor de goedkoopste prijs!”, aldus ‘Beste Mobile Providers’.

Trends en ontwikkelingen bij Tele2
In de jaarlijkse vergelijking werden ook de huidige trends en ontwikkelingen bij providers meegenomen. Zo ook de fusie van Tele2 en T-Mobile die eind vorig jaar plaatsvond. De Beste Mobiele Provider ziet duidelijk de voordelen in van deze samenvoeging en zegt hierover: “Door de recente fusie met T-Mobile zal het netwerk van Tele2 verder verbeteren gedurende 2019.

Ook andere recente ontwikkelingen werden meegenomen in het onderzoek. Zo bieden enkele providers vanaf 2019 bijvoorbeeld grotere bel- en internetabonnementen aan. Tele2 doet dit ook, en is vanaf 10 GB goedkoper dan alle andere providers.

Lees meer over het onderzoek op https://www.tele2.nl/mobiel/beste-mobiele-provider/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in