De zomervakantie is in aantocht. Gezellig met de familie op weg in de auto naar Frankrijk en onderweg elkaar vermaken met leuke spelletjes. Want spelletjes doe je gezellig samen toch? Check hier de vijf leukste vakantiegames die je samen met je familie en/of vrienden kunt spelen.

Train Party
Een multiplayer game waar je voor de verandering niet tegen elkaar strijdt maar je moet juist samenwerken om saboteurs en wilde dieren te ontwijken omdat zij een gevaar zijn voor de spoorlijn die je samen met je kompanen aan het bouwen bent. De trein rijdt van scherm naar scherm dus let goed op want hij komt zo je scherm binnenrijden.

Jenga
Sommige spellen blinken uit in eenvoud. Jenga is er een van, maar jammer genoeg geeft het zo’n rommel en gerammel. Gelukkig kun je nu ook Jenga digitaal spelen. Go classic! 

Selfie Games
Ok, deze game is wellicht niet zo handig in de auto onderweg naar Frankrijk, maar het is simpelweg te leuk om niet in dit lijstje te noemen Dat ie niet handig is voor in de auto komt omdat je een extra scherm of tablet nodig hebt om de selfies te tonen. De naam verraad het al Iedereen in de groep gebruikt zijn of haar smartphone om een selfie te maken, tekenen of een quizje te spelen. Het resultaat wordt vervolgens getoond op het algemene scherm. Spelen =  absoluut niet vervelen. 

Battle of Polytopia
Landje pik. In deze game dien je de hele wereld te veroveren maar pas op voor de lokale stammen. Leer van alle technieken die je onderweg tegenkomt want wellicht komen deze later van pas in de bitterij strijd. Uiteraard ook online tegen elkaar te spelen.

Lingo
Hele generaties zijn opgegroeid met het woordspel Lingo, dat 25 jaar lang op de buis te zien was. Een echte classic dus. Leuk om samen te spelen en kijken wie de meeste woorden raadt!

Bron: Gastartikel samen met Tele2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here