White dress shirt - Wine

Tech en fashion, gaat dat wel samen? Goede vraag. Onlangs kwamen we een bedrijf tegen dat best of both worlds combineert, namelijk LabFresh. Een bedrijf onder de vleugels van Lotte Vink en haar (zaken)partner, dat 2016 begon via een crowdfundingplatform. Onder het mom van ‘met technologieën innoveren in de kledingbranche’, startte Vink met het produceren van water- en vuilafstotende overhemden. Het project werd via Kickstarter geïnitieerd en inmiddels heeft het merk zelfs een eigen ‘FreshCore’ technologie ontwikkeld

Waar het op neerkomt? De kleding van LabFresh kan niet zomaar vies worden!

En wat betreft de FreshCore technologie die dit mogelijk maakt: Ze gebruiken naar eigen zeggen een unieke combinatie van textiel technologieën: hydrofobisch, antibacterieel en easy-care. Dankzij deze 3 eigenschappen is de kleding van LabFresh vlek- en- geurwerend en blijft de drager langer fris.

LabFresh wil de standaard voor dagelijkse kleding verhogen en vernieuwen, waarvoor wij met z’n allen een andere verwachting krijgen van kleding.

Launch Video van LabFresh

Het shirt dat niet vies wordt
De kledinglijn die LabFresh aanbiedt bestaat uit -100% katoen- (zakelijke) overhemden, shirts en sokken. Door de technologie is het niet mogelijk dat er vlekken en geuren worden achtergelaten op de kleding. Ideaal toch? Een glas wijn over je shirt? Geen probleem. Althans, dat is de theorie…

Time for a test
Als een van de (inmiddels) velen waren wij benieuwd en wilden we de kleding van LabFresh wel eens uitproberen. Binnen een dag hadden we een hemd, shirt en sokken binnen, time for the test! Wanita, een van onze redactrices ging aan de slag!

Dutch-Tech Magazine | LabFres

Met vlag en wimpel
Zoals te zien doorstond het shirt van LabFresh de test. Ook het overhemd van LabFresh werd getest. De review-video verschijnt binnenkort op Dutch-Tech.nl. Wat betreft de prijzen: erg schappelijk! Zeker voor de technologie die erin verwerkt is. Het shirt kost 45,-. De hemden zijn iets prijziger, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat je er wel erg goede kwaliteit voor terug krijgt. En vergeleken met gangbare designerkleding, zoals Tommy Hilfiger, is LabFresh absoluut niet duur.

Meer weten?
Benieuwd naar meer LabFresh? Bekijk dan de website voor meer informatie over het bedrijf en de collecties: https://labfresh.eu/

Ohja, op dit moment krijg je ook nog 10 euro korting op je eerste bestelling, dus dan weet je wat je te doen staat als je ook vlekkeloos door het leven wilt!

Kasper Brandi Petersen en Lotte Vink

Beeldcredits: LabFresh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here