Iedereen heeft een smartphone en als eigenaar van zo’n tof mobieltje weet jij natuurlijk als geen ander hoe snel de batterij van je slimme telefoon leeg raakt. Het is een van de grootste ergernissen; veel en vaak opladen. Maar wat nu als je nou net geen lader bij de hand hebt op dat verjaardagspartijtje? Of in de auto waarbij het laden via de autolader ubertraag gaat omdat je zo’n goedkoop kabeltje hebt gescoord bij de action? Nou, niet getreurd!

Dutch-Tech Magazine verloot maarliefst 5 opladers voor jouw iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus of Xiaomi!! Meedoen? Lees verder!

Namens Alletelefoonkabels.nl mogen wij 5 mensen blij maken met een nieuwe oplader. De volgende laders worden in deze winactie verloot:

–       1 Apple oplader
–       1 Samsung oplader (USB C of Micro USB)
–       1 Huawei oplader (USB C of Micro USB)
–       1 OnePlus oplader USB C
–       1 Xiaomi oplader (USB C of Micro USB)

Zit jouw telefoon ertussen en kun jij wel een nieuwe lader gebruiken? Mooi! Like dan de Facebookpagina van Dutch-Tech Magazine en vertel in de reacties onder de post waarom jij een nieuwe lader goed kunt gebruiken!! Eind augustus worden de winnaars bekend gemaakt!

Kun je niet zo lang wachten? Dan hebben wij in de tussentijd nog iets leuks.

Kortingscode 15% alletelefoonkabels.nl

Speciaal voor de bezoekers van Dutch-Tech Magazine heeft Alletelefoonkabels.nl namelijk een kortingscode aangemaakt. Hiermee ontvang je maarliefst 15% korting op jouw bestelling! Op=Op want de code kan 15 keer gebruikt worden.

Kortingscode 15%: 15_KORTING

Net te laat? Dan kun je alsnog de code voor 5% korting gebruiken:
Onder de eerste 100 mensen die de 5% kortingscode gebruiken kiezen wij 1 gelukkige die zijn producten gratis krijg (zijn geld retour dus).

Kortingscode 5%: 5KORTING

Klik hier om naar de site te gaan.

Over Alletelefoonkabels

Zoals onze naam zegt, AlleTelefoonKabels, hebben wij ook voor de merken die op onze site te vinden zijn de bijbehorende opladers, adapters en voor sommigen merken zelfs nog oordopjes en andere producten. Naast een breed assortiment hoge kwaliteit producten hebben wij ook lage prijzen, gratis verzendkosten en een snel reagerende klantenservice die ook nog is zeer vriendelijk is. Als je niet tevreden bent over je product kun je deze (binnen 14 dagen) retour sturen, bekijk daarvoor eerst onze retourpagina.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here