Apple onthult drie nieuwe iPhones: iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone Pro Max

Apple iPhone

Dinsdagavond kondigde Apple tijdens het jaarlijks terugkerende september-event onder andere de drie nieuwe iPhones aan: de ‘iPhone 11’, de ‘iPhone 11 Pro’ en de ‘iPhone 11 Pro Max’. Ondanks dat de nieuwe modellen qua uiterlijk lijken op de voorgangers iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max, zijn er belangrijke verschillen. Samen met Tele2 zetten we de belangrijkste verbeteringen voor je op een rijtje.

Het uiterlijk van de nieuwe iPhones

Van de nieuwe toestellen is de iPhone 11 het ‘budget’-model. Het toestel wordt in zes verschillende kleuren uitgebracht en heeft een 6,1 inch all-screen LCD-display. De Pro versie is met 5,8 inch net iets kleiner. Het grootste scherm heeft de Pro Max, namelijk 6,5 inch. In vergelijking met de vorige modellen blijken de vorm en de afmetingen dus haast gelijk gebleven. Wel hebben de nieuwe varianten een achterkant bestaande uit één stuk glas en is het Apple logo nu in het midden te vinden. 

Fotomogelijkheden centraal bij nieuwe iPhones

Apple legt tijdens het event duidelijk de nadruk op de verbeterde foto- en videomogelijkheden van de toestellen. Zo hebben de modellen voor het eerst meer dan één camera op de achterkant. De iPhone 11 heeft een dubbele camera, maar met de driedubbele camera van de Pro en de Pro Max doet Apple hier zelfs nog een schepje bovenop. Naast de extra groothoeklens van 120 graden, hebben de uitgebreidere modellen namelijk ook een zoomlens.

Ook introduceert Apple de Night Mode, waarbij met de drie toestellen ook kwalitatief goede foto’s gemaakt kunnen worden onder slechte lichtomstandigheden. 

Langere accuduur

Ondanks dat de exacte specificaties over de accuduur nog niet bekend zijn, stelt Apple tijdens het evenement ook dat de nieuwe modellen een significant langere accuduur hebben. Zo zullen de toestellen dankzij verbeteringen in de chip tot 5 uur langer meegaan dan de voorgangers. Apple levert voor het eerst ook een snellader bij de Pro varianten, waarmee de toestellen sneller geladen kunnen worden. Ook ondersteunt het drietal draadloos laden.

Overtuigd? De nieuwe iPhones zijn vanaf vrijdag 13 september te bestellen bij Tele2. De pre-sale start om 14.00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in