Arlo presenteert next generation Pro-serie met Pro 3 Camerabeveiligingssysteem

Arlo Technologies kondigt vandaag de nieuwe Arlo Pro 3 aan, het nieuwe, revolutionaire camerasysteem in de Pro-serie. Deze Arlo Pro 3 is ontworpen voor thuis en voor mkb-bedrijven die op zoek zijn naar een goede, eenvoudige, draadloze beveiligingsoplossing. Het beveiligingscamerasysteem beschikt over een 2K-resolutie met een hoog dynamisch bereik (HDR), een geïntegreerde spotlicht met nachtzicht in kleur en een weergaveveld van 160 graden. Pro 3 is ontwikkeld voor binnen én buiten en biedt geavanceerde beeldkwaliteit voor doe-het-zelfbeveiliging. Elke gebruiker kan de camera eenvoudig in enkele minuten installeren, net als bij de Arlo Ultra HDR 4K en vanaf dat moment via iedere locatie monitoren met de Arlo-app.

Nieuwe SmartHub
Pro 3 bevat ook een nieuwe Smart Hub, die veilig netwerkverkeer naar de camera beheert en de stroom- en wifi-prestaties verbetert. Dat zorgt voor een beter bereik en een langere batterijlevensduur. Wie de Pro 3 nu aanschaft, krijgt bovendien drie maanden Arlo Smart cadeau, een extra tool die de geavanceerde detectie van mensen, voertuigen, dieren en pakketten mogelijk maakt. Met Arlo Smart krijg je als gebruiker gepersonaliseerde meldingen en cloudopslag voor video-opnames met een resolutie tot 2K.

Pro-serie naar the next level
Arlo Pro 3 tilt de Pro-serie naar een nieuw niveau. De camera levert 2K-beeldkwaliteit met bijna 80 procent meer pixels dan zijn voorganger. Met een gloednieuwe beeldsensor kan Pro 3 video’s opnemen met een resolutie tot 2K. HDR-technologie zorgt voor nóg meer details en helderheid in de lichte en donkere gebieden van het shot, met een 160 graden breed weergaveveld.

Het draadloze ontwerp van Pro 3 omvat een weerbestendige behuizing, dat onder vrijwel elke hoek kan worden geïnstalleerd en bevestigd met een magneet of schroef, bedoeld voor extra fysieke beveiliging. Arlo Pro 3 is de eerste camera in de Pro-serie met een ingebouwde sirene, die gebruikers handmatig of automatisch kunnen activeren met de Arlo-app, wanneer beweging of audio wordt gedetecteerd. Ook beschikt de camera over een geïntegreerde spotlicht om in de nacht ongewenste gasten af te weren.

Wat Pro 3 verder onderscheidt van andere conventionele beveiligingscamera’s is zicht in het donker. Geen traditionele zwart-wit beveiligingsbeelden meer, maar haarscherpe videobeelden in kleur. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de superieure tweewegs-audio via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de camera op afstand duidelijke gesprekken voeren.

Prijzen?
De prijs van de Arlo Pro 3 camerasystemen, waaronder de SmartHub, begint bij €599,- voor het systeem met twee camera’s. De prijzen voor Add-on Pro 3-camera’s zijn voor €299,- verkrijgbaar. Dit systeem is bedoeld voor gebruikers die meer camera’s aan hun Pro SmartHub willen toevoegen. Pro 3 is vanaf 1 oktober vooruit te bestellen op Amazon, en wordt vanaf 28 oktober verzonden. Meer retailers volgen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in