Wat kunnen we morgen verwachten van de nieuwe iPhone 11?
Morgen zal Apple op haar Apple Event weer naar buiten treden met de nieuwste iPhones. Er zijn natuurlijk weer hoge verwachtingen van de nieuwste generatie iPhones, maar er bestaan nog wel veel vragen. Bijvoorbeeld wat de naam wordt, iPhone 11… of XI… of Pro? En wat gaan Apple doen met de ‘vouwtrend’ waarmee Samsung bezig is? Vragen waar we morgen meer duidelijkheid over krijgen. Tot die tijd (vandaag dus) nog even wat zaken op een rijtje.

Modellen van de iPhone 11

Afgelopen jaar lanceerde Apple de iPhone XS, de XS Max en de XR. Deze trend kunnen we waarschijnlijk ook verwachten voor de nieuwste iPhone; een normale versie, een groter toestel en een budgetversie. We weten alles simpelweg nog niet, dus voor nu zullen we het gewoon hebben over de ‘iPhone 11’. De iPhone 11 en de grotere versie zouden volgens bronnen exact dezelfde afmetingen hebben als de vorige modellen: een schermdiagonaal van respectievelijk 5,8 inch (14,7cm) en 6,5 inch (16,5cm).

Hoesje iPhone 11 gelekt

Techcollega Bright liet zojuist weten dat er foto’s zijn gelekt van -naar verluidt- het nieuwe hoesje van de iPhone 11. Hoe dit eruit ziet? Check het hier op 9to5mac.com. Deze foto’s bevestigen de geruchten die er waren over het eerdere ontwerp. Er zijn niet twee maar drie camera’s (onder elkaar gepositioneerd). Ook het logo van Apple zit dit keer op een andere plaats: niet bovenaan, maar in het midden. Verder zijn er geruchten dat de iPhone 11 ook een optie heeft op de draadloze oortjes van Apple; de Airpods, draadloos op te laten via de telefoon.

Prijzen?
Dat weten we niet, punt! We blijven het in de gaten houden. Wij denken dat de prijzen iets lager zijn dan bij een reguliere lancering, omdat de verkoop van iPhones vorig jaar op de rem ging en Apple 15% minder omzet draaide op verkoop. Een nieuwe prijsstrategie zou dus wel handig zijn. ~Tip: bekijk de prijzenupdate ook hier via Tele2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here