Decathlon introduceert Scan & Go in alle winkels

Het wordt de klanten van sportwinkel Decathlon nu nog makkelijker gemaakt. Met het introduceren van Scan & Go in alle Decathlon winkels, kan men producten in de winkel scannen en ter plekke betalen met de eigen smartphone. Nadat er betaald is worden de beveiligingschips van de producten uitgeschakeld waardoor men niet meer hoeft te wachten in de rij of fysiek hoeft te betalen om de winkel te verlaten.

Een recente studie heeft namelijk aangetoond dat 72% van het winkelend publiek tussen de 14 en 44 jaar gebruik maakt van hun smartphones e.d. in een winkel. Decathlon wil met de technologie die klanten zelf bij zich dragen ervoor zorgen dat onnodige ongemakken tijdens het winkelen worden verholpen, zoals de lange wachtrijen bij de kassa.

Een kassa-vrije winkel

Volgens Decathlon’s CTO Sybe de Graaf is innovatie een van de kernwaarden van Decathlon. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de klantreis zo plezierig mogelijk te maken en waar mogelijk obstakels te verwijderen. Zo is het mobiele self-checkout systeem makkelijk in gebruik voor onze klanten. We verheugen ons op de Scan & Go in alle Decathlon winkels en we denken dat onze klanten het te gek gaan vinden!”

Decathlon is de grootste retailer die samenwerkt met het Scan & Go systeem van MishiPay. CEO en oprichter van Mishipay, Mustafa Khanwala, vind dat Detcahtlon en MishiPay dezelfde overtuiging delen. “Een winkel moet fysiek leuk zijn voor klanten. De Decathlon winkels zijn een beleving op zich en met het implementeren van het Scan & Go systeem wordt de ervaring in de winkel ook verbeterd en wordt winkelen zelfs leuker.O

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in