Het regent apps: ook Madurodam komt met mobiele applicatie

Madurodam app
Bron: Madurodam Persbericht

Bezoekers van Madurodam kunnen het park voortaan op een nog interactievere manier beleven. Het themapark heeft een eigen app ontwikkeld die een nieuwe dimensie toevoegt aan de totale parkbeleving. Met meer dan 120 achtergrondverhalen van de attracties, doe-dingen en miniaturen én gratis routes door het park kunnen bezoekers voortaan nog makkelijker op ontdekkingsreis langs de grote verhalen van Nederland.

De parktours nemen bezoekers van jong tot oud aan de hand mee langs de iconen die Madurodam rijk is. Zo is er de Family Fun Route, speciaal voor het hele gezin, waarmee op een eigentijdse manier ontdekt wordt waar een klein land groot in is.

Naast de interactieve routes huizen er ruim 120 bijzondere verhalen op de app, sommige voorzien van speciaal gemaakt videobeeld. Ontdek zo de unieke verhalen achter de vele attracties, doe-dingen en maquettes. Heb je als bezoekers iets toe te voegen aan het verhaal? Maak dan gebruik van de ‘ik weet het beter’-knop en deel de aanvullende informatie rechtstreeks met het online team van Madurodam (leukleuk).

Veel meer uit het parkbezoek halen
Pieter de Hullu, Marketeer binnen Madurodam, is blij dat ze bezoekers met de app meer kunnen bieden dan de standaard brochure. “Met de nieuwe app kun je veel meer uit je bezoek halen. Naast dat het park écht gaat leven, is de app ook heel praktisch. Je kunt zoeken via de plattegrond, bijvoorbeeld naar het dichtstbijzijnde toilet of horeca. Ook kun je onze attracties gemakkelijk zoeken op naam en nummer. Voor een bezoek aan Madurodam mag de app dus zeker niet ontbreken op je smartphone!”

De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play, en is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Bezoekers kunnen de app direct gebruiken: registratie is niet nodig. Het aantal routes wordt de komende tijd verder uitgebreid.

Voor meer informatie: www.madurodam.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in