Nieuwe redacteur Maarten: Even Voorstellen…

167

Sinds kort ben ik redacteur geworden bij Dutch-tech.nl en met veel plezier heb ik al diverse artikelen geschreven. Het werd dan wel tijd dat ik me kort hier voorstellen aan onze trouwe én nieuwe lezers…

Ik ben Maarten, 42 jaar en techgeek sinds jonge leeftijd. Op mijn zesde verjaardag kreeg ik een spelcomputer en vond het fascinerend dat je tegen “de computer” kon bowlen of spookjes kon jagen met Pac-Man. Mijn fascinatie van technologie was hiermee geboren en is alleen maar groter geworden.

Intussen ben ik ook ruim 18 jaar werkzaam in de ICT in diverse posities en werk ik nu wisselend in Nederland én in Taiwan. Ik reis dus veel heen en weer máár heb gelukkig tijd om diverse artikelen te schrijven voor jullie. Mochten jullie mijn artikelen leuk vinden óf een comment hebben dan lees ik die graag terug in de comments sectie.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here