Telefoonhoesjes, we raken er eingelijk niet over uitgesproken. Er zijn zoveel aanbieders van cases voor mobieltjes, ieder met eigen unieke aspecten en specs, en ook in dit artikel kijken we naar een bijzondere hoes, namelijk de CLCKR. Dit is een case die eigenlijk ontworpen is om comfortabel vast te houden. We waren benieuwd en reviewden het product. Oja, hierbij zit ook een WIN! Dus lees zeker verder!

Levering
We ontvingen het product in een dunne, vierkante, witte doos. Het heeft iets elegants doch simpels. Iets wat ons direct aantrok; stijlvol, simpel en functioneel. In het doosje vonden we een doorzichtig hoesje met de ‘CLCKR’  er direct aan. Onder het hoesje vonden we nog een paar CLCKR’s welke achter elk ander hoesje te plakken zijn, erg handig! En vooral leuk omdat er variatie en de kleuren en stof zit, dus je kunt afwisselen.
 
De levering verliep overigens snel en het product is in goede orde aangekomen, niets om over te klagen.


Onze ClCKR-bevindingen
CLCKR is een gepatenteerde, universele en multifunctionele telefoongrip-hoes (zo noemen wij het maar even) voor een stevigere greep, comfortabele handgreep en meerdere kijkposities.

Het hoesje voorkomt dat je je telefoon laat vallen en je zult niet zo snel last meer hebben van vermoeide vingers.

Daarom hebben we het hoesje op verschillende hoogtes laten vallen tot maximaal 2 meter hoog, hoger raden we bij geen enkel hoesje aan ;). Bij alle hoogtes is de smartphone er ongeschonden vanaf gekomen en daarmee doet de CLCKR wat het belooft qua functionaliteit.
 
De CLCKR is te gebruiken in 3 standen; de portrait-, bioscoop- en gripstand. De portraitstand zou handig kunnen zijn voor het doen van bijvoorbeeld je make-up (voor de vrouwen).

De bioscoopstand spreekt voor zich en is erg handig. Het kijken van een video, film of serie is gemakkelijk door je telefoon op zijn zij op de CLCKR te laten rusten. De telefoon blijft met de CLCKR ook erg stabiel staan. Zo heb je alle vrijheid om popcorn te eten tijdens je favoriete serie. Hier hebben we inmiddels al meermaals gebruik van gemaakt en dit is een zekere pluspunt.
 
Last but not least de gripstand. Heel handig voor onderweg. Op je telefoon kijken terwijl je onderweg ben is nog nooit zo makkelijk geweest en geeft bovendien een veilig gevoel. Door de grip heb je minder kans om de telefoon te laten vallen en dit gaf ons de vrijheid om onze smartphone lopend te bedienen. Werkelijk een verademing voor lopende telefoongebruikers.
 
Het enige minpuntje wat we bij de CLCKR zouden kunnen bedenken is dat de standaard maat wellicht niet geschikt is voor mensen met erg grote handen/vingers. Maar ook hier is over nagedacht. Voor mensen met grotere handen is de CLCKR namelijk ook in maat L beschikbaar

De CLCKR in een notendop
• Universele grip voor smartphones, tablets en alles waar je grip op wilt krijgen
• Biedt veiliger gebruik van de smartphone, voorkomt vallen en droevige gezichten
• Eenvoudig je smartphone bedienen met één hand
• Klikbaar in bioscoop-, selfie- en portretmodus waardoor je hand rust krijgt
• Voorzien van herbruikbare lijm van 3m voor residuvrije bevestiging op allerlei apparaten

Nota Bene
Er is een verschil tussen de CLCKR case en de universele CLCKR, waar de case uiteraard ook je telefoon beschermt en de universele CLCKR op zowel een telefoonhoesje als op een ‘kale’ telefoon bevestigd kan worden.

Winnen
Wil je een van deze CLCKR hoesjes hebben? Of zou je een CLCKR willen voor op je eigen smartphone? Vertel hieronder of op Facebook even waarom jij wilt winnen en natuurlijk welk hoesje of welke CLKCR je het liefst wilt hebben. Reageren kan tot en met 16 december. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 
Veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here