Simyo komt met onbeperkte internetbundel voor Prepaid

Prepaid klanten van Simyo kunnen nu een onbeperkte internetbundel kopen. Deze Onbeperkt MB’s internetbundel kost 10 euro en is écht onbeperkt. Hiermee kunnen Prepaid klanten voor 30 dagen mobiel internetten met een lage snelheid van 128 Kbps. Ideaal om te appen, het nieuws te lezen, te navigeren en om altijd bereikbaar te zijn. Daarnaast introduceert Simyo een nieuwe Prepaid internetbundel van 2000 MB van 12,50 euro.

Nieuwe internetbundels voor Prepaid van Simyo

Met de twee nieuwe bundels kunnen Prepaid klanten van Simyo nu kiezen uit vijf verschillende internetbundels. De bestaande bundels van 150, 500 en 1000 MB blijven namelijk gewoon bestaan. Simyo introduceert de nieuwe bundels omdat Prepaid klanten aangaven grotere internetbundels te willen. Met de introductie van de onbeperkte internetbundel en de bundel van 2000 MB luistert Simyo naar de vraag van zijn klanten. Het helpt ze om altijd bereikbaar te zijn.

Hoe werkt de Onbeperkt MB’s bundel?

Net als de vier andere Prepaid internetbundels is de Onbeperkt MB’s bundel 30 dagen geldig. In die tijd kunnen klanten onbeperkt internetten met een lage snelheid van 128 Kbps. Deze bundel heeft een vaste prijs van 10 euro en is écht onbeperkt. Klanten hoeven dus niet in de gaten te houden of de bundel op raakt. Dat is handig voor jong én oud.

De lage snelheid van deze onbeperkte internetbundel is bijvoorbeeld genoeg om onbeperkt te appen via WhatsApp. Handig voor ouders die hun kind willen bereiken of voor mensen die wél altijd online willen zijn, maar weinig internet verbruiken. Ook is het voldoende om het nieuws mee te lezen of om in Google Maps een reis te plannen.

Dit kunnen klanten wél met de Onbeperkt MB’s internetbundel voor Prepaid:

  • – WhatsApp
  • – Navigatie
  • – E-mail

Dit kunnen klanten niét met de Onbeperkt MB’s internetbundel:

  • – Video’s streamen via bijvoorbeeld YouTube
  • – Facebook gebruiken
  • – Muziek streamen via bijvoorbeeld Spotify

Wil een klant overstappen op snel internet? Dan kan hij wachten tot de onbeperkte internetbundel verloopt of een andere internetbundel kopen. Deze is dan direct actief en daarmee vervalt de onbeperkte internetbundel.

Opwaarderen via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app

Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app kunnen Prepaid klanten alles rondom hun tegoed opwaarderen. Zo kunnen ze hier instellen dat het tegoed automatisch wordt opgewaardeerd. Ook kunnen ze instellen dat bundels, die na 30 dagen vervallen, automatisch worden verlengd.

Luisteren naar de klant

“Met deze twee nieuwe internetbundels maken we verschillende Prepaid klanten blij”, vertelt Bart van den Berg, directeur van Simyo. “Met de bundel van 2000 MB beantwoorden we de vraag van Prepaid klanten die meer data willen verbruiken. De onbeperkte internetbundel is weer ideaal voor klanten die vooral de functionele apps gebruiken, zoals WhatsApp en e-mail. Met de Onbeperkt MB’s bundel ontvangen ze altijd berichtjes, maar hoeven ze hun internetbundel niet meer in de gaten te houden.

Bron afbeelding: persbericht Simyo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in