Kies slim, kies een iPhone Xr refurbished

96

Ben je iemand die graag het nieuwste van het nieuwste heeft? De ontwikkelingen in de markt voor smartphones gaan soms duizelingwekkend snel. Vrijwel elk jaar komt Apple in het najaar met nieuwe modellen uit, die nog meer gebruiksgemak en kwaliteit beloven. Echter, je weet als geen ander dat je vaak diep in je buidel moet tasten.

Heb je interesse in een iPhone Xr, maar moet je ook op de hoogte van je bankrekening letten? Dan zal je erop gespitst zijn om je nieuwe smartphone met extra prijsvoordeel in te kopen.

Met een iPhone Xr refurbished kom je geen verborgen gebreken of zichtbare gebruikssporen te vinden op het toestel. Verder heb je ook nog een garantie, zoals bij een nieuwe mobiele telefoon. Bovendien ontvang je jouw iPhone compleet met een nieuwe oplader, oordopjes en in een origineel Apple doosje. Je zou bijna denken dat deze nieuw is. 

Al eerder gebruikt
Een Iphone Xr refurbished hoeft niet altijd al eerder gebruikt te zijn. Er zijn meerdere manieren om een refurbished toestel te worden. Zo kan het voorkomen dat het een toestel betreft die komt uit een voorraadoverschot of als demonstratiemodel gediend heeft. Dat is dan een smartphone die nog niet door iemand gebruikt is, maar doordat deze lang op voorraad heeft gelegen niet altijd meer verkocht kan worden als zijnde een nieuw toestel. Alhoewel dit toestel nog nooit gebruikt is, wordt deze net zoals een gebruikt toestel volledig nagekeken en helemaal up-to-date en klaar voor gebruik gemaakt. Het is dus heel goed mogelijk dat je een Iphone Xr refurbished aanschaft, maar dat je alsnog de eerste eigenaar bent en zonder je daarvoor de nieuwprijs hebt hoeven te betalen. Een absolute super deal dus.

Wat verwacht je van je refurbished iPhone Xr?
Als je verwacht dat je iPhone Xr zonder problemen video’s maakt in full-HD kwaliteit of zelfs 4K ultra-HD kwaliteit, dan mag je dat ook verwachten van een refurbished iPhone. Je apps, games en films komen tot leven op het haarscherpe 6,1 inch scherm en door de zeer snelle Apple A12 Bionic chipset zul je geen last hebben van haperingen. Heb je veel opslagruimte nodig? Je kunt de iPhone Xr refurbished in de volgende uitvoering krijgen: 64 GB, 128 GB of 256 GB interne opslag.

Refurbished iPhone Xr, voordelen van een nieuwe
Zoals besproken is de aantrekkelijke prijs een belangrijk aspect voor het aanschaffen van een refurbished toestel, maar er zijn nog meer voordelen boven een tweedehands toestel. Als je refurbished koopt, koop je smartphone zonder de gebruikelijke gebruikerssporen, krassen of andere (kleine) mankementen. De leverancier heeft de telefoon namelijk zeer zorgvuldig gecontroleerd en gezorgd dat je een toestel zonder gebreken koopt en er uitziet als nieuw.. Zo weet je bij iPhone Xr refurbished zeker dat je een goed exemplaar hebt gekocht. Een ander voordeel is dat je ook vanuit milieu perspectief goed bezig bent. Je geeft een mobiele telefoon een tweede leven geeft die vaak langer is dan van een tweedehands exemplaar. Recyclen voelt immers veel beter dan het kopen van een nieuw toestel. ​

Dit artikel valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here