De leukste apps van dit moment

513
Vakantie apps gaming

In deze gekke tijd van veel thuis zitten, kan de verveling snel toeslaan. Je kunt niet afspreken met vrienden of familie. Een gezellig uitje naar de bioscoop of een biertje op het terras zit er voorlopig ook niet in. En na een paar dagen in quarantaine zijn Netflix en Videoland ook niet meer interessant. Gelukkig zijn er een aantal apps die je uit de brand kunnen helpen. Even wat nadenken, gezellig samen spelen en ontspannen. Omdat er in de app store ontelbaar veel apps te vinden zijn, hebben we de leukste op een rijtje gezet!

  1. Houseparty

Misschien wel dé ontdekking tijdens deze periode. De app staat op dit moment zelfs in de top 3 gratis apps van de Apple App Store; Housparty. Met deze app kun je supermakkelijk videochatten met meerdere vrienden tegelijk, terwijl je allemaal spelletjes speelt. De perfecte manier om de tijd te doden tijdens deze Coronacrisis! Zeker als jij en je vrienden erg fanatiek zijn, ben je hier wel even zoet mee. Weet jij van jezelf dat je erg fanatiek bent? Zorg dan wel voor een goede iPhone 11 case. Je wilt natuurlijk niet dat je je telefoon uit frustratie op de grond kapot gooit. Wil je graag maar met een select groepje in een ‘kamer’ spelletjes spelen? Lock dan je kamer als iedereen erin zit. Zo kan niemand anders je kamer betreden. 

  1. Heads up 

Dit zal geen onbekend spelletje zijn, maar het blijft leuk om te spelen. Je moet wel samen in een ruimte zijn, dus dit is een perfect spel om te spelen met je broers, zussen, ouders of partner. Het spel is in het Engels, maar de woorden zijn makkelijk te begrijpen. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën zoals dieren, supersterren, beroepen of accenten. Als je aan de beurt bent, houd je jouw telefoon voor je hoofd. Op het beeldscherm verschijnt een woord. Je medespelers omschrijven het woord dat op het beeldscherm staat. Zodra je het juiste woord raadt, heb je een punt. Let wel op, je hebt maar 1 minuut de tijd! Vind je het geen prettig idee dat iedereen met jouw telefoon het spel speelt? Maak dan gebruik van een screenprotector met een antibacteriële werking. Dit telefoon accessoire zorgt ervoor dat uw display minder vatbaar is voor vingerafdrukken. 

  1. Songpop 2

Dit is een leuke app voor alle muziekliefhebbers. Wil je graag je muziekkennis testen? Installeer allemaal de app en laat één persoon de tegenstanders opzoeken via de app. Luister de liedjes en raad zo snel mogelijk de titel en bijbehorende artiest. Je kunt het spel ook spelen met willekeurige spelers, 1 op 1 of in een grotere groep van 5 mensen. Aan jou de keuze! Je kunt zelfs kiezen uit verschillende muziekgenres dus er is voor ieder wat wils. 

  1. Who can’t draw

Dit is een spel om je tekenkunsten te laten shinen. Je speelt het spel met een telefoon en je zit bij elkaar. De eerste speler tekent een plaatje. De eerstvolgende speler mag het plaatje heel even zien en moet het daarna natekenen. Aan de hand van de getekende afbeelding moet de volgende speler het plaatje natekenen. Je gaat zo door tot de laatste speler. Die moet raden wat de eerste speler nu eigenlijk tekende. Om je beeldscherm te beschermen tijdens het doorgeven is een iPhone 11 screenprotector een handig accessoire. Als iemand per ongeluk de telefoon laat vallen is het display in ieder geval beschermt tegen een vervelende kras of barst. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here