laptop middelbare school

De afgelopen weken introduceerde Apple weer prachtige nieuwe producten. Zo introduceerden ze de nieuwe iPhone SE. Een goedkopere en kleinere variant van de iPhone 11 Pro, die heel wat in zijn schulp heeft. Het is bijna niet meer bij te houden met de nieuwe iPhones en andere producten die Apple biedt. Als je altijd het nieuwste van het nieuwste wilt, ben je vaak veel geld kwijt. Maar het kan anders! Hoe? Dat leggen we je uit in dit artikel. 

Wat je moet weten over de nieuwe iPhone SE

Waar de eerst iPhone SE het ontwerp van de iPhone 5S had, heeft de nieuwe iPhone SE het ontwerp van de 6S. De nieuwe iPhone SE krijgt dezelfde specificaties als de iPHone 11 (Pro). Je krijgt dus de snelheid van een vlaggenschip, voor de prijs van minder toestel. De iPhone SE is voorzien van een A13 chip die we kennen uit de iPhone 11 Pro. 

Toch is de iPhone SE niet voorzien van FaceID, maar ontgrendel je hem via vingerafdruk. Ook in de camera zijn upgrades gedaan. De smartphone beschikt over slechts 1 camera aan de achterkant. Die heeft een resolutie van 12 megapixels en een diafragma van f/1.8. Hiermee is het is ook mogelijk om video’s te schieten in 4K kwaliteit.

Altijd het nieuwste toestel door te huren

Apple brengt vaak nieuwe modellen uit. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om altijd over het nieuwste model te beschikken. Toch is het mogelijk om altijd het nieuwste toestel van Apple te hebben. Zo kun je een iPhone of iPad huren. Door hem te huren kun je het toestel omruilen voor een nieuwe toestel zodra deze op de markt is. Bij Flex IT Rent kun je de nieuwste toestellen huren. Zo kun je ook nieuwe modellen laptops huren of tablets huren.

De iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Pas kort geleden bracht Apple de nieuwe iPhone 11 serie uit. Natuurlijk wil je nu weten wat het verschil tussen de nieuwe iPhone SE en de 11 (Pro) is. Het allergrootste verschil is de prijs in aankoop. Zo is de SE veel goedkoper dan de 11 Pro. Maar dit zie je ook terug in de kwaliteit. De iPhone SE is in de meeste opzichten minder sterk dan de iPhone 11, zo blijkt uit onze vergelijking van die twee. Maar wat de iPhone SE een redelijk aantrekkelijk toestel maakt (naast de zachte prijs) is het feit dat ook dat toestel geniet van de krachtige Apple Bionic A13. 

Daarnaast is de camera van de iPhone 11 Pro een stuk beter, dit omdat dit toestel beschikt over meerdere camera’s waardoor diepte zichtbaarder is. 

Een nieuwe iPhone in je hand of werken achter een van de nieuwste laptop modellen zorgt ervoor dat je een goede indruk maakt. Heb altijd het laatste model door IT te huren.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here