internet thuis

In navolging van KPN en XS4ALL heeft ook Ziggo de prijsverhogingen per 1 juli aangekondigd. Voor de alles-in-1 en internet en tv abonnementen gaat het om een prijsverhoging van 2 euro per maand. Bestaande klanten hebben tot 1 juli 2020 de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen.

Meer dataverbruik en investeringen
Ziggo geeft aan de prijzen dit jaar te verhogen wegens stijgend dataverbruik en investeringen in het netwerk. De kabelaar maakte eerder bekend grootse plannen te hebben met de uitrol van Giganet, het vernieuwde netwerk waarmee Ziggo een snelheid mogelijk maakt tot 1.000 Mb. Na de uitrol in Utrecht, Hilversum en Den Haag heeft Ziggo deze uitrol tijdelijk opgeschort wegens maatregelen omtrent het coronavirus. “De hoogste prioriteit ligt nu bij het voorkomen en verhelpen van storingen en het garanderen van de netwerkcapaciteit”, aldus de VodafoneZiggo-woordvoerder. Ziggo kondigde eerder aan dat voor het einde van 2020 meer dan de helft van de 7,2 miljoen aansluitingen binnen het verzorgingsgebied toegang tot gigabit internet zouden krijgen.

Prijsverhoging per 1 juli
Zowel de alles-in-1 pakketten als de combinaties van internet en tv gaan worden 2,00 euro duurder per maand. Internet Giga & TV Max gaat niet in prijs omhoog, dit duurste pakket blijft 99,50 euro per maand.

De prijswijzigingen gelden voor alle Ziggo klanten, ook voor klanten die recentelijk een nieuw abonnement hebben afgesloten. De overeengekomen actiekortingen blijven hierbij behouden.
Er zijn geen zenderwijzigingen bekendgemaakt en ook het beltarief blijft dit jaar ongewijzigd.

Bron: persbericht Breedbandwinkel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here