Epson: ’67 procent van de mensen ziet printer als een van de nuttigste thuistechnologieën in quarantainetijd’

34

Uit nieuw onderzoek van Epson blijkt dat 81 procent van de mensen sinds de lockdown meer dan ooit behoefte heeft aan betrouwbare en betaalbare oplossingen om thuis te kunnen printen. Voor 76 procent van de thuiswerkers die vóór de lockdown werkzaam waren op kantoor of elders, is de thuisprinter zelfs essentieel geworden. De printer wordt onder meer gebruikt voor het afdrukken van schoolwerk en het faciliteren van thuiswerken: 67 procent van de respondenten zegt dat het voor hen een van de nuttigste vormen van thuistechnologie is geworden.

ReadyPrint
Eerder dit jaar lanceerde Epson het ReadyPrint-abonnementsmodel in Europa. Met ReadyPrint kunnen consumenten vanaf € 1,99 per maand printen zonder dat ze ooit nog zonder inkt komen te zitten. Dit levert een besparing op van 70 tot wel 90 procent, afhankelijk van het gekozen plan – aldus Epson.

Veranderde woon/werk situatie
“De laatste tijd is de manier waarop we onze woning gebruiken veranderd,” zegt Mauro Bartoletti, Head of Subscription bij Epson Europe. “Het is niet meer alleen ons huis, het is nu ook ons kantoor en tijdelijk zelfs het klaslokaal van onze kinderen geworden. Voor het ‘nieuwe normaal’ is het belangrijk dat we goed voorbereid zijn om thuis te werken of thuis les te geven. Het ontbreken van de juiste apparatuur is frustrerend en contraproductief en kan uiteindelijk tot ongewenst hoge kosten leiden. Met een dienst als ReadyPrint hoeven mensen zich in ieder geval geen zorgen meer te maken dat hun inkt opraakt en deze dienst kan bovendien een flinke kostenbesparingen opleveren!”

Bekijk hier het volledige bericht: https://epson.presspage.com/de-printer-blijkt-een-van-de-meest-essentiele-consumententechnologieen-in-tijden-van-lockdown/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here