Kun je iets niet verzenden via Gmail? Of krijg je Google Drive bestanden niet gedeeld? Als dat zo is, dan ben je in goed gezelschap, want sinds ongeveer middernacht ET klagen mensen over verbindingsproblemen bij Gsuite, maar vooral bij Gmail.

De statuspagina van Google-apps is inmiddels bijgewerkt om te bevestigen dat ze meldingen hebben ontvangen van een probleem met Gmail en Google Drive, terwijl een snelle blik op Twitter of op DownDetector duizenden rapporten van de afgelopen uren laten zien.

We hebben zelf e-mails kunnen verzenden, maar als we een bestand proberen toe te voegen, verloopt het uploaden traag. Als het dan wel voltooid is/was, leidt/leidde dit uiteindelijk tot een foutmelding dat we het netwerk moe(s)ten controleren. Het werkt dus wel…een beetje.

Update (2:14 AM ET): de statuspagina van Google zegt dat ze het probleem blijven onderzoeken. Het is ook bijgewerkt om meldingen van problemen met Google Meet, Google Voice en Google Docs aan te geven, terwijl rapporten laten zien dat mensen ook problemen hebben met uploaden naar YouTube.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here