Tech start-up Bringly breidt uit naar 5 zuidelijke steden

121

Last mile start-up Bringly stelt haar duurzaam bezorgplatform nu ook beschikbaar in Eindhoven, Tilburg, Helmond, Maastricht en Venlo. Het netwerk van professionele fietskoeriers maakt het mogelijk voor lokale en grote retailers om duurzaam en dezelfde dag te bezorgen vanuit fysieke winkels in de buurt van de klant.

Regio’s waar Bringly actief is
Bringly was al actief in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amersfoort. Het logtech platform optimaliseert lokale én duurzame bezorgstromen om sneller, efficiënter en duurzamer te bezorgen. Na een succesvolle pilot sluit het nu definitief 5 nieuwe steden aan. Retailers kunnen ervoor kiezen om orders toe te voegen aan het duurzame bezorgnetwerk via de API of via het Bringly Dashboard.

Kracht van lokaal
“Wij zijn van mening dat een pakketje niet van buiten de stad hoeft te komen via een vervuilende bestelbus, als de producten ook lokaal en in de buurt van de klant in een winkel liggen. Door onze software en ons netwerk van professionele fietskoeriers beschikbaar te stellen kunnen zowel lokale als grote retailers dezelfde klantervaring bieden als de grote e-commerce spelers, volledig CO2-neutraal.”, aldus oprichter Rajiv Laigsingh.

Amsterdam
Niet geheel toeval dat tech start-up Bringly juist in Amsterdam is gestart. Amsterdam is op mondiaal niveau één van de best gewaardeerde startup-ecosystemen. De Startup Genome Global Startup Ecosystem Ranking, die de techmarkt wereldwijd een score geeft, plaatst Amsterdam op een 12e plek. Onze hoofdstad is hiermee de Europese runner-up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here