Een smartwatch van Garmin: sportief & innovatief.

196

Als je kiest voor een Garmin smartwatch ben je verzekerd van een betrouwbaar, innovatief en stijlvolle smartwatch. Een Garmin smartwatch is ideaal voor sporten zoals hardlopen, mountainbiken, zwemmen, skiën en ga zo maar door. Maar wat maakt dit merk smartwatch nou zo goed? 

Garmin staat bekend om zijn smartwatches met fitnessfuncties. De smartwatches van Garmin zijn uitgerust met een hartslagsensor, gps-tracker en ondersteunen oneindig veel sporten. In de afgelopen jaren heeft Garmin meerdere horloges op de markt gebracht in verschillende prijsklassen, waaronder de Forerunner (type 45, 245 en 945), Vivoactive (type 3 en 4/4S), Vivomove HR en de Garmin Fenix 5. Doordat Garmin een ruim aanbod heeft kan er op verschillende budgetten worden ingespeeld zodat een smartwatch van Garmin voor veel consumenten bereikbaar blijft. 

Als er wordt gekeken naar verschillende testen die onderzoeken welke sporthorloges de beste van 2020 zijn dan staat de Garmin Forerunner 245 op nummer 1 gevolgd door de Garmin Forerunner 935 en de Garmin Forerunner 945. Hiermee laat Garmin haar concurrent vaak achter zich. 

Het nieuwste Garmin model uit september ‘20: de Garmin Venu Sq

De Garmin Venu Sq is het nieuwste model van Garmin en is tevens de een aanwinst in het lifestylesegment van Garmin. De Garmin Venu Sq heeft een vierkante vorm in plaats van een ronde, die een smartwatch van Garmin normaal heeft. Door deze vierkante vorm begint deze smartwatch steeds meer te lijken om de Apple Watch. In vergelijking tot een Apple Watch kan de Garmin Venu Sq lager in prijs blijven omdat vast wordt gehouden aan het LCD-scherm. Deze GPS-smartwatch heeft een combinatie van smart functies en veel gezondheidsmonitoring en fitness mogelijkheden. Zo wordt er 24 uur per dag gemonitord in onder andere Body Battery™, energielevels, stress, slaap, hydratatie, hartslag en Pulse Ox. Ook is de Venu Sq voorzien van activiteitenprofielen waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, golf, wandelen en ga zo maar door! Het stijlvolle design maakt deze smartwatch enorm geschikt voor dagelijks gebruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here