Wat zijn de oplaadkosten van een elektrische wagen écht?

Weet jij wat het opladen van je elektrische wagen kost? Meer dan een ruwe schatting op basis van je energiefactuur was vooralsnog onmogelijk. Daar wilden Vlaamse innovators verandering in brengen. Meer nog, ze wilden het opladen van elektrische wagens zo transparant mogelijk maken door elke kWH, € en km in kaart te brengen. Maak kennis met EEVEE.

‘Reguliere’ autmobilisten met een diesel-of benzinewagen zien aan de pomp exact hoeveel ze tanken aan welke prijs. Sterker nog, met een druk op de knop krijgen ze een bonnetje om binnen te brengen bij de boekhouder.

Voor eigenaren van een elektrische wagen ligt dat net wat anders. Ze laden hun EV het vaakst thuis en op het werk, of kiezen voor die lange rit voor een oplaadbeurt langs de weg, met een laadpas. De oplaadgegevens? Daar hebben ze het gissen naar. Kosten en oplaadefficiëntie blijven zo een blinde vlek.

EEVEE
EEVEE is de mobiele boekhouder voor elke oplaadbeurt. Door je auto te synchroniseren met de EEVEE-app, tover je je smartphone om in een hoogstpersoonlijke oplaadassistent. Aan het einde van de maand heb je automatisch een overzicht die meteen in een rapport gegoten wordt, klaar voor de boekhouding, en zonder investering in een duur laadstation met data direct uit je wagen.

Laat EEVEE de rol van boekhouder spelen en stuur je onkosten nota met gedetailleerd laadoverzicht automatisch door naar je werkgever. Geen gedoe meer met papieren bonnetjes of onduidelijke energiefacturen op het einde van de maand. EEVEE wordt je mobiele tankkaart voor elektrisch rijden.

Werkgevers?
De werkgever zelf? Die kan een vloot aan elektrische wagens beheren -inclusief oplaadkosten en oplaadgegevens -en de administratie simpelweg aan EEVEE overlaten. Het maakt het introduceren van elektrische bedrijfswagens aantrekkelijker en gemakkelijker.

De oplossing?
Ontwikkelaars Jeroen Vertongen, Geert Groosman en Steffen Brans van Appwise geloven met EEVEE de onmisbare schakel in het opladen van elektrische wagens ontwikkeld te hebben.

Oordeel alvast zelf, de gratis app is vanaf vandaag beschikbaar voor Android en iOS: https://eeveeapp.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in