Samsung Galaxy

Het is tegenwoordig een hele klus om de perfecte smartphone te vinden die goed past bij jouw wensen. Er komen regelmatig nieuwe producenten bij en ook worden voortdurend nieuwe modellen op de markt gebracht. Bovendien komen er steeds meer nieuwe snufjes bij, waarmee de fabrikanten elkaar proberen af te troeven. Welk toestel is een goede keuze? We nemen vier toestellen onder de loep: de Samsung Galaxy A51, de Xiaomi Redmi 8, de Huawei Honor 9X en de iPhone SE 2020. Stuk voor stuk toestellen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Samsung Galaxy A51

Samsung heeft zich in de afgelopen jaren bewezen in de eredivisie van de smartphonefabrikanten. Deze producent staat prominent op de tweede plaats qua verkoop van mobiele telefoons en moet alleen Apple nog voor zich dulden. De Galaxy A51 wordt alom geroemd om de goede prijs-kwaliteitsverhouding en scoort met name goed waar het de kwaliteit van het beeldscherm en de camera betreft. Ook het bedieningsgemak wordt vaak genoemd als pluspunt van dit toestel, evenals de snelheid van het toestel, ook bij de wat zwaardere apps.

Xiaomi Redmi 8

De naam Xiaomi is in ons land nog relatief nieuw, maar vergis je niet. Dit in 2010 opgerichte bedrijf staat qua productiehoeveelheden wereldwijd op de derde plaats in de smartphonewereld. De eerste vijf jaren werd echter nauwelijks buiten China geleverd. Van de Redmi 8 is vooral de batterij noemenswaardig, die is van verbluffend goede kwaliteit. Met 5000 mAh is dit zo’n beetje de beste telefoonbatterij van dit moment, je kunt het toestel twee tot drie dagen gebruiken voordat het weer aan de lader moet!

Huawei Honor 9X

Ben je op zoek naar een smartphone die niet al te duur is, maar wel een hele goede camera aan boord heeft? Dan is de Honor 9X van die andere Chinese telefoongigant een overweging waard. De pop-up selfiecamera in dit toestel heeft een resolutie van 16 Mpx. Dat levert prachtige plaatjes op waarop de kleinste details nog goed zichtbaar zijn. Een ander groot pluspunt van dit toestel is de snelheid.

Apple iPhone SE 2020

Fabrikant Apple staat alom bekend om zijn topdesign en hoogstaande technologie, maar niet bepaald om zijn gunstige prijsstelling. De iPhones zijn doorgaans de duurste telefoons op de markt, maar de SE 2020 willen we toch niet onvermeld laten. Het is een zeer compact toestel en naar de maatstaven van Apple ook zeer betaalbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here