De nieuwste Samsung S21 in huis halen: pre-order hem nu!

Eindelijk was het halverwege januari zover: de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S21. Het moet het succesvolle vervolg worden in toch al zeer populaire Galaxy S-serie van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het toestel heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal flinke verbeteringen doorgemaakt. Met name de processor en batterij hebben een upgrade gehad. Het is echter niet de enige reden om een pre-order voor dit toestel te overwegen. Kijk ook eens naar de camera van de Samsung Galaxy S21 Ultra. De camera maakt nog mooiere beelden dan de Galaxy S20 Ultra al deed.

Het plaatsen van een pre-order voor het toestel kan bij verschillende Nederlandse providers. Plaats je de pre-order via Vodafone, dan profiteer je van gratis Galaxy Buds Live of Galaxy Buds Pro én een Galaxy SmartTag bij de Galaxy S21 5G series. Voordeel van een pre-order is het feit, dat je het toestel straks als een van de eerste Nederlandse consumenten in huis hebt.

Processor blinkt uit in de Galaxy S21

De voornaamste verbetering die in de Samsung Galaxy S21 is doorgevoerd, is de processor van deze telefoon, de Exynos 2100. De telefoons die straks in Amerika gebruikt zullen gaan worden bevat een Snapdragon 888 chipset. Deze chipset is veel krachtiger dan de Snapdragon 865 chip, welke in het voorgaandemodel gebruikt werd. Nadeel voor de Nederlandse en Belgische consument is wel, dat Samsung in Europa voor het gebruik van haar eigen chip kiest. Al is ook deze Exynos 2100 processor een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger.

Van de verbeterde processor profiteer je onder meer bij het gebruik van AR- en VR-toepassingen. Iets waarvan de komende jaren steeds meer verwacht wordt. Niet voor niets, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verbeterde batterij in de telefoons

Naast de processor die een upgrade gehad heeft, is ook de batterij in de toestellen verbeterd. De batterij heeft een grotere capaciteit, namelijk 5000mAh, waardoor deze langer mee zal gaan. Voorheen was het bij veel toestellen nodig om de telefoon tussentijds op te laden. Zeker nu de telefoon met het werken vanuit huis veel meer gebruikt wordt. Let op: de telefoon wordt niet langer geleverd met een oplader. Reden genoeg om je kabel van het vorige toestel nog even te bewaren. Samsung is niet het eerste bedrijf dat geen oplader meer levert bij de aankoop van een nieuw toestel. Apple koos hier vorig jaar ook al voor bij de verkoop van de iPhone 12. Een duurzame keuze, welke goed is voor het milieu!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here