Door de jaren heen is de populariteit in het kopen en verkopen van cryptocurrencies flink toegenomen, een gevolg hiervan is dat er ook meer brokers op de markt zijn gekomen. Eénvan de brokers die al jaren meegaat in de markt, is Anycoin Direct. Vandaag nemen we een kijkje op het platform en kijken we onder andere naar de betrouwbaarheid van het platform. Lees deze review als jij benieuwd bent wat wij van het platform vinden en of je er veilig cryptocurrencies kunt kopen.

Wie/wat is Anycoin Direct?

Voordat we beginnen met het beoordelen van het platform kijken we eerst naar wie/wat Anycoin Direct precies is. Het bedrijf is in 2013 opgericht door drie vrienden en sindsdien is het platform gegroeid naar meer dan 400.000 tevreden klanten. Wat doet het bedrijf precies? Op Anycoin Direct kan je cryptocurrency kopen of verkopen. Op het platform heb je de keuze uit 21 verschillende cryptomunten! Het platform behoort sinds 2013 al tot een van de meest betrouwbare brokers in Europa.

Aanbod cryptocurrencies

Het platform van Anycoin Direct heeft een breed aanbod van cryptocurrencies. Op dit moment worden er 21 verschillende munten aangeboden op het platform. Zo kun je er bijvoorbeeld de bekende munten Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin kopen. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe munten bij op het platform.  

Wallet

Bij het kopen en verkopen van cryptocurrency heb je een wallet nodig. Iets wat Anycoin Direct niet aanbiedt. Het hebben van een eigen wallet verhoogt de veiligheid van het platform, het is dus nooit mogelijk om je munten te verliezen in het geval van een hack-aanval. Heb je echter geen idee waar je moet beginnen? Dan heeft Anycoin Direct verschillende guides waarin je duidelijk wordt uitgelegd hoe je veilig een wallet kunt aanmaken.

Gebruik platform

Bij het kiezen van een platform wil je natuurlijk kiezen voor een zo gebruiksvriendelijk mogelijk platform. Tijdens onze review hebben we gekeken naar hoe makkelijk het is om een Bitcoin te kopen of verkopen.

Voordat je Bitcoin kan kopen of verkopen moet je jezelf eerst registreren. Het registreren gaat heel gemakkelijk. Per stap wordt duidelijk uitgelegd wat je moet invullen en voordat je het weet heb je een account op Anycoin Direct. Nadat je een account hebt aangemaakt is het mogelijk om Bitcoin te kopen en verkopen. Het is erg gemakkelijk, en amateur vriendelijk.

Klantvriendelijkheid en informatievoorziening

Naast gebruiksvriendelijkheid is het ook belangrijk dat een platform klantvriendelijk is. Nu heeft Anycoin Direct kernwaarden die passen bij een klantvriendelijk platform, deze kernwaarden zijn: wees betrouwbaar, wees vriendelijk, wees transparant en wees gepassioneerd. Hieruit kan opgemaakt worden dat klantvriendelijkheid centraal staat bij Anycoin Direct. Waar hebben wij aan gemerkt dat het platform klantvriendelijk is? Ten eerste is de klantenservice van Anycoin Direct zeven dagen per week bereikbaar via mail, telefoon of chat. Naast het bereiken van de klantenservice heeft het platform ook een uitgebreide FAQ waardoor je 24/7 je antwoord kan vinden op je vraag. Ook staat er op elke pagina een vraagteken blok, zodra je hier op klikt kan je gemakkelijk chatten met een van de medewerkers. Naar onze mening was de chat medewerker professioneel en snel met reageren.

Naast het gemakkelijk bereiken van de klantenservice heeft Anycoin Direct ook verschillende handleidingen gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld handleidingen voor het verkopen en kopen van munten, het gebruik van wallets, het gebruik van block explorers en ten slotte alle benodigde achtergrond informatie over elke coin die je op het platform kunt kopen.

Betrouwbaarheid

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een platform is natuurlijk betrouwbaarheid. Tijdens dit onderzoek hebben wij ook gekeken naar hoe betrouwbaar Anycoin Direct is. Anycoin Direct staat geregistreerd bij de Nederlandse Bank (DNB) sinds 4 november 2020. Om deze registratie te behalen dien je als bedrijf aan alle veiligheidsaspecten te voldoen. Daarnaast zorgt de DNB voor financieel toezicht op Anycoin Direct.

Daarnaast heeft Anycoin Direct meer dan 12.000+ beoordelingen op TrustPilot, met een gemiddelde score van een 8.6.  Ben je nog niet overtuigd?

Conclusie

Ben jij opzoek naar een betrouwbaar, gebruiks-en klantvriendelijk platform? Dan ben je bij Anycoin Direct aan het juiste adres. De reputatie die ze hebben als meest klantvriendelijke broker maken ze dan ook waar. Zeker voor klanten die nog weinig kennis hebben over cryptocurrency kunnen op het platform veel achtergrondinformatie vinden over de betreffende crypto. Al met al kunnen wij met een tevreden blik terug kijken op Anycoin Direct.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in