Het komt er heus weer van dat we naar kantoor gaan om te werken. Niets fijner om je daarop voor te bereiden door op zoek te gaan naar een nieuwe outfit én een nieuwe tas. Maar welke? 

Het zijn vreemde kantoortijden, waarmee niet de werktijden worden bedoeld, maar de manier waarop we momenteel omgaan met wel of niet naar kantoor om er te werken. Het ene kantoor treft strikte maatregelen zodat er gewerkt kan worden, het ander sluit de deuren en maant werknemers tot thuiswerken of er neemt slechts een enkeling plaats in de kantoortuin. Het wordt er niet gezelliger en zeker niet collegialer op. 

Toch gloort er een opening aan de horizon. De nieuwe coronamaatregelen inclusief vaccinaties kunnen ervoor zorgen dat we over niet al te lange tijd weer gewoon naar kantoor kunnen. Om je daarop te verheugen is een nieuwe kantooroutfit of een prachtige nieuwe tas geen gek idee. Hier een dosis positieve inspiratie.

Probeer eens een stijlvolle rugzak 

Als eerste is het gewoon lekker spannend om een tikje buiten je comfortzone te gaan kijken. Droeg je altijd een handtas naar kantoor of een keurige laptoptas, probeer eens een stijlvolle dames rugzak uit. Ze zijn er niet alleen in sportieve uitvoeringen, maar ook in chique uitvoeringen en dan met name in leer. Voorzien van mooie sluitingen en van een hoge kwaliteit leer gemaakt, kun je daar op kantoor heel goed mee voor de dag komen. 

Schoudertas is schot in de roos

Een schoudertas kent iedereen wel, maar het is een algemene categorie waar heel veel tassen onder vallen. Zo kan een handtas met een schouderriem veranderen in een schoudertas en wordt de shopper meer dan een boodschappentas als deze plaats biedt aan een laptop en daarmee een heuse werktas wordt. Draag je deze over de schouder dan, precies, is het een schoudertas. Kies je voor een mooi materiaal en een elegant design, dan is die ‘shopper schoudertas’ een schot in de roos voor als je over een tijdje weer plaats neemt achter je bureau in het vertrouwde kantoor. 

Scandinavische kleuren zijn een hit

Zo’n nieuwe tas kan echt een boost geven aan je humeur, net als nieuwe kleding dat kan dan doen. Je voelt je er een stuk zekerder door en draagt daarom zo’n tas met flair. Daar worden niet alleen jij, maar ook je collega’s vrolijk van. Het is immers wel de bedoeling dat je te zijner tijd, als de ergste coronacrisis voorbij is, goed gemutst dat kantoor weer binnenstapt. 

Om een goeie keuze voor een tas te kunnen maken ga je dan ook niet alleen voor vormgeving en model, en materiaal of de wijze van dragen. Je kiest ook bewust voor een zekere kleur. Denk niet dat leren tassen er louter in zwart en bruintinten zijn. Er is een scala aan leren tassen in alle mogelijke kleuren. Momenteel doen de Scandinavische kleuren het erg goed. Minimalistisch vormgegeven tassen in sneeuwwit, ijsblauw of mosgroen zijn een hit. 

Burkely tas gaat jaren mee  Rest nog te vertellen hoeveel merken er zijn. Enorm veel! Een keuze maak je op basis van bovenstaande criteria, maar je kunt ook bewust voor een bepaald model kiezen van een merk waar je affiniteit mee hebt. Zo’n Scandinavisch merk bijvoorbeeld of een merk dat vooral duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Een merk dat louter tassen van gerecyclede petflessen maakt of kiest voor vegan. Het is er allemaal. Kies je voor kwaliteit dan kun je je tegoed doen aan meerdere merken die tassen op maat maken van een enorm hoge kwaliteit leer. Als het dan ook nog een beetje betaalbaar moet zijn, kom je onder andere uit bij Burkely. Een Burkely tas gaat jaren mee en wordt alleen maar mooier naarmate je deze langer draagt. Dat is betaalbare duurzaamheid en kwaliteit ineen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here