De naam zegt het eigenlijk al. Sim only betekent letterlijk alleen maar een simkaart. Met die simkaart is het mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten. Kiezen voor sim only is een voordelige oplossing als je al in het bezit bent van een goede mobiele telefoon. En dat is helemaal niet raar, want tegenwoordig is die kans natuurlijk best groot. Er zijn heel veel redenen die kunnen verklaren waarom jij nu wel een goede mobiele telefoon hebt, maar nog geen abonnement. Misschien heb je je abonnement opgezegd, of kon je een goede telefoon met of zonder simkaart van iemand anders overnemen.

Sim only of Prepaid?
Prepaid is een mooie oplossing voor het tijdelijke gebruik van een mobiele telefoon. Een prima keuze als je voor een beperkt aantal weken een telefoon bij je draagt om bereikbaar te zijn of om te kunnen bellen in noodgevallen. Gebruik je de telefoon echter wat vaker dan je vooraf had bedacht, dan moet je bij prepaid je tegoed regelmatig opwaarderen. Ben je dit wel eens vergeten, of vind je het vervelend dat je hier steeds aan moet denken, dan is een sim only abonnement waarschijnlijk een betere keuze.

Een sim only abonnement betaal je per maand en kun je afsluiten met een looptijd vanaf 1 maand tot 2 jaar. Dat is wel zo handig, want je kunt het nu niet meer vergeten. Een ander bijkomend voordeel is de prijs. Sim only is voordelig omdat je het beste abonnement bij je bel gewoonten gewoon kunt uitzoeken. Bel je weinig en stuur je het liefste een sms om iets door te geven, dan heb je aan het goedkoopste abonnement waarschijnlijk al genoeg.

De beste sim only aanbieding
Voordat je op zoek gaat naar het beste sim only abonnement bijvoorbeeld bij hollandsnieuwe, is het goed om even rustig na te denken. Wat zijn je bel gewoontes en wat verwacht je precies van je nieuwe sim only abonnement. Wil je je telefoonnummer behouden, of wil je een nieuw nummer aanvragen. Vind je het fijn om veel data te hebben zodat je lekker lang kunt internetten, of gebruik je je telefoon alleen maar om te bellen? Als je goed weet wat je wilt, kun je gericht op zoek gaan naar het voordeligste sim only abonnement dat bij jou past.

Twijfel je tussen twee verschillende abonnementen, kies dan altijd voor het laagste bedrag. Opwaarderen is namelijk geen enkel probleem en kan in de meeste gevallen zonder extra bijkomende kosten. Je sim only abonnement terugzetten kan echter niet altijd binnen de afgesproken tijd die op je contract staat. Begin daarom altijd met een sim only abonnement waarvan je eigenlijk zeker weet dat je het volledig gaat gebruiken. Heb je 80% van je afgesproken data gebruikt, dan stuurt de provider je een sms. Ga je over je belbundel, dan krijg je meestal geen bericht. Houd dit dus goed in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here