De coolste gadgets op een rijtje

Ben jij dol op gadgets? In 2021 zijn er diverse gadgets die razend populair zijn, zoals de Traxxas Maxx. Wij hebben de coolste gadgets voor je op een rijtje gezet die zeker niet in jouw verzameling mogen ontbreken. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder en ontdek de coole speeltjes die wij voor jou in petto hebben. We gaan van start.

De Traxxas Slayer

De Traxxas Slayer is een populaire bestuurbare auto waarmee snelheden tot wel 80 km per uur kunt behalen. En dat zonder de controle over het voertuig te verliezen. Uit de bocht vliegen of slippen komt dus niet snel voor met deze coole gadget. Die wil jij toch ook?

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een gave console die je zeker als gadget in huis moet hebben. De controllers werken snel en goed en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ook is het mogelijk om buiten de tv op de Nintendo Switch te spelen. Doordat er een handig schermpje bijzit, kun je overal waar je maar wilt gamen. Ook het beeld is van uitstekende kwaliteit en komt nog beter tot zijn recht op een smart tv.

Google nest

Google nest is een tevens een toffe gadget om in huis te hebben. Stel je vraag aan Google nest en je krijgt meteen antwoord. Dit kleine speakertje heeft vele mogelijkheden te bieden. Zo kun je er muziek op afspelen, de lampen ermee bedienen, vragen stellen en aansluiten op de tv, waarna je ook deze eenvoudig bedient. 

Fitbit tracker

Wil je graag meer bewegen en ben je op zoek naar een coole gadget die je hierbij helpt? Kies dan voor de Fitbit tracker. Dit gave horloge bevestig je aan je pols, waarna jouw stappen worden geteld. De tracker kan bijhouden hoe actief je bent, hoe hoog je hartslag is, of je goed slaapt en kan zelfs vruchtbare periodes bijhouden. De Fitbit tracker werkt middels Bluetooth met een app en is tevens te koppelen aan je weegschaal. Ook leuk aan deze gadget, is dat je er anderen mee kunt uitdagen in zogenoemde ‘stapgames’. Zo ga je eenvoudig de competitie aan met vrienden. Ook de datum en tijd kun je natuurlijk op de tracker lezen.


Weet jij al voor welke coole gadget je kiest of wil je ze allemaal hebben? Zoek dan eens een webshop die deze coole gadgets verkoopt en bestel meteen jouw favoriet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here