Tegenwoordig lijkt een snelle internetverbinding heel vanzelfsprekend, zowel op kantoor als thuis. We gamen, we down- en uploaden grote bestanden naar de cloud, we streamen films, enzovoorts. Toch is zo’n snelle verbinding minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Maak je bijvoorbeeld al gebruik van glasvezel? Wordt het netwerk centraal beheerd, of gebruikt je organisatie verschillende losse lijnen? Enzovoorts. Voor een verbetering van het netwerk kan de keuze voor NDIX een goede optie zijn. Deze partij biedt zakelijk glasvezel aan voor organisaties. Ook wanneer er nog geen kabels gelegd zijn voor het faciliteren van glasvezel internet. 

Glasvezel internet heeft de toekomst 
De kans is groot dat organisaties over een paar jaar vrijwel allemaal zijn overgestapt op glasvezel internet. Het biedt verschillende belangrijke voordelen ten opzichte van de klassieke internetlijn. De hoge snelheden, vaak tot 1.000 MB per seconde, zijn onmisbaar bij onze nieuwe manier van werken. Applicaties worden niet langer op de computer zelf geïnstalleerd, maar in een online omgeving. Het maakt dat men ook met een goedkope, beperkte laptop hele zware applicaties kan draaien. Je hebt slechts een goede internetverbinding nodig om dit mogelijk te maken. 

Uploadsnelheid steeds belangrijker geworden 
Een groot voordeel wat NDIX haar klanten biedt, is het feit dat de uploadsnelheid net zo hoog ligt als de downloadsnelheid. Dit betekent dat grote bestanden niet alleen snel en soepel gedownload kunnen worden, maar na een lokale bewerking hiervan zet je ze net zo snel weer terug in de cloud. De vraag naar een hoge uploadsnelheid is de afgelopen periode toegenomen. Bestanden waarmee gewerkt worden zijn steeds groter. Daarbij slaan we ze niet meer lokaal op, maar in de cloud. De kans op verlies van data is hierdoor veel kleiner geworden. Een vastgelopen computer hoeft niet langer een probleem te zijn, daar waar dit voorheen wel het geval was. Denk nog eens terug aan de bestanden die verloren gingen als de computer geforceerd opnieuw opgestart en opnieuw geïnstalleerd moest worden. 

Hoge uptime van het NDIX netwerk 
Een andere reden om het NDIX netwerk te overwegen, is het feit dat het netwerk een zeer hoge uptime biedt. Er is voor organisaties, maar ook voor particulieren niets vervelender dan een haperende verbinding. Dat geldt in het bijzonder voor organisaties die al grotendeels vanuit de cloud werken. De partij achter de NDIX verbinding zorgt voor een actief beheer op het netwerk, door de verbinding uitgebreid te monitoren. Bij onregelmatigheden wordt direct naar een oplossing gezocht. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here