Opvoedingstechnologie- en lifestylemerk Owlet is onlangs toegetreden tot de Nederlandse markt. Met deze lancering stellen zijn voor het eerst Slimme-babymonitor-oplossingen beschikbaar voor ouders in Nederland. Owlet’s meest opvallende innovaties zijn de Owlet Smart Sock-baby monitor en de Owlet Cam-videomonitor

Innovatieve productlijn
Owlet ondersteunt ouders wereldwijd met een gegevensgestuurde, holistische benadering van modern ouderschap. De innovatieve productlijn van verbonden monitorsystemen zorgt ervoor dat ouders met behulp van de innovatieve technologie van Owlet productiever kunnen zijn, meer kunnen ontspannen en meer kunnen slapen. 94% van de ouders zegt beter te kunnen slapen als zij de Owlet Smart Sock gebruiken voor hun kind. Deze ‘slimme sokken’ brengen het slaapgedrag van baby’s in kaart door de hartslag, beweging(en) en momenten van wakker worden te meten en te monitoren.

De Smart Sock van Owlet, wat doet ‘ie?
De Owlet Smart Sock wijkt, door het gebruik van technologie, volledig af van bestaande technologie; zoals babyfoons, en monitort wat -volgens het merk- belangrijk is; het zuurstofniveau en de hartslag van een baby terwijl deze slaapt. Specifiek ontworpen als sokjes voor pasgeborenen en baby’s tot 18 maanden (van 2,2 tot 13,5 kilo), stelt de Smart Sock 3 ouders in staat om de lichaamsfuncties van hun baby goed in de gaten te houden. Van het volgen van de hartslag en zuurstofniveau van de baby tijdens de slaap, tot het gebruik van de slaapgeschiedenisfunctie die laat zien hoe lang en hoe goed er werd geslapen.

De Smart Sock stelt ouders in staat om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen terwijl hun baby groeit. De Smart Sock 3 wordt geleverd met de soksensor, het basisstation, twee sokjes van verschillende maten voor de rechter- en linkervoet, een voedingsadapter en oplaadkabels. Nieuw in de productlijn is de Smart Sock Plus, die in drie verschillende maten wordt aangeboden en geschikt is voor kinderen tot 5 jaar (2,2 tot 25 kilo).

De Owlet Cam, een complementaire videomonitor
Owlet gelooft dat technologie naadloos in het dagelijkse leven verwerkt moet worden, praktisch onopgemerkt aanwezig tot je het daadwerkelijk nodig hebt. De Owlet Cam, die naadloos integreert met de Smart Sock, is ontworpen om functioneel te zijn zonder aan vorm in te boeten. De Cam past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Ouders kunnen dus zowel overdag als ’s nachts via nachtzicht op hun baby letten zonder verlies van videokwaliteit of helderheid. De gemoedsrust van de ouders wordt verder verhoogd door de mogelijkheid om via de tweerichtingsaudiofunctie van de Cam met hun kindje te communiceren.

Bron: Persbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in