Voor alle tv-klanten van Ziggo is het vanaf donderdag 30 juni onbeperkt en ongestoord genieten van films bij de nieuwe tv-zender FilmBox. In totaal kunnen 3,4 miljoen Ziggo-kijkers afstemmen op kanaal 100 voor een gevarieerd aanbod van Hollywood-films, favoriete klassiekers en de populaire serie Narcos (dat o.a. werd aangeboden via NetFlix). FilmBox is vorig jaar mei gelanceerd en is de eerste lineaire tv-zender in Nederland met 24 uur per dag de beste films zonder reclame-onderbrekingen. De zender is eigendom van mediabedrijf SPI International, dat in Nederland actief is met meerdere zenders en streamingdiensten, waaronder Film1.

Onbeperkt films zonder onderbrekingen
Om kijkers een ontspannen en stressvrije entertainmentervaring te bieden zijn er bij FilmBox geen storende filmonderbrekingen tijdens de film. De tv-zender is uniek in het aanbieden van films op deze manier in het basispakket van Canal Digitaal, DELTA, Caiway, Online.nl, Kabelnoord, Plinq, SKP, Trined en Breedband Helmond. Met de toevoeging van FilmBox bij Ziggo is de zender vanaf 30 juni in bijna vier miljoen Nederlandse huishoudens beschikbaar.

 “Uit overweldigende feedback van de Nederlandse TV-kijker blijkt hoe storend het is om een film meerdere keren te onderbreken voor een reclameblok. Het werd dan ook hoog tijd om daar wat aan te doen. FilmBox is al een groot succes op alle platforms die het sinds vorig jaar doorgeven, en heeft jarenlang haar aantrekkingskracht bewezen in het buitenland. De zender is een prachtige aanvulling op onze premium propositie Film1 en we zijn trots op het vertrouwen dat Ziggo in ons stelt”, aldus Jeroen Bergman, Managing Director Film1 en FilmBox Nederland.

Thema-dagen bij FilmBox
Elke maandagavond wordt de kijker getrakteerd op een Film van de Week. Aan bod komen prijswinnende arthouse-producties, internationale kaskrakers en goede films met acteurs van eigen bodem. Aankomend hoogtepunt is de Film van de Maand Our Friend op 11 juli met Fifty Shades-ster Dakota Johnson en sterke tegenspelers Jason Segel en Casey Affleck. Een waargebeurde tranentrekker waarin een koppel echte vrienden leert kennen in tijden van ziekte. Op de woensdagmiddag en ’s ochtends in het weekend is het tijd voor de jeugd. Wie zich liever de stuipen op het lijf laat jagen, zet zich elke vrijdagavond schrap voor Friday Horror Night met achtereenvolgend drie huiveringwekkende horrorfilms.

SPI International groeit flink
Het mediabedrijf SPI International, dat wereldwijd 42 tv-zenders en meerdere digitale streamingproducten op zes continenten in eigendom heeft, timmert aan de weg. In Nederland bestaat het SPI-aanbod uit Film1, FilmBox, FilmBox Arthouse en Turkse seriezender Dizi (via Amazon Prime), Docustream en FilmStream (via Samsung TV Plus) en een aanbod van films bij Pathé Thuis. Het kwalitatieve en diverse filmaanbod bewijst een succes te zijn. Film1 wist de afgelopen jaren het aantal abonnees te verdriedubbelen en FilmBox is in een jaar tijd in het merendeel van de Nederlandse huishoudens beschikbaar. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in