Waarom de Google Play card veelzijdiger is dat je misschien denkt

Google Play ken je waarschijnlijk wel als online store voor games en nieuwe apps voor op je telefoon. Maar wist je ook dat zij miljoenen films, boeken en zelfs muziek streaming diensten aanbieden? De Google Play card is dus veelzijdiger dan je misschien denkt.

Verlaagde kosten voor ontwikkelaars

En dit veelzijdige store aanbod zal alleen maar groeien. Google heeft namelijk de kosten voor het plaatsen van apps verlaagt. Ontwikkelaars waren verplicht om 15 procent af te dragen over hun omzet. Nu is dat verlaagd naar 12 procent. Ook mogen de ontwikkelaars gebruik maken van concurrerende betalingssystemen. De maatregel is voor nu uitzonderlijk ingegaan in Europa. Google hoopt op deze manier synchroon met de EU-regels van de Digital Markets Act (DMA) te werken. Goed nieuws voor ons als gebruikers van de store dus.

Boeken, films & meer

En wat kunnen wij, als eindgebruikers, met het tegoed op de Google Play Card? Qua films omvat het aanbod ruim genomen alles wat in de bioscoop te zien is geweest. Je kunt ervoor kiezen om een film te kopen. Huren voor 48 uur is natuurlijk ook mogelijk. Mocht je begonnen zijn met het kijken van de film op je telefoon en wil je schakelen naar je TV of een ander device? Geen probleem, ook dit is mogelijk.

Ook biedt Google Play ontelbare boeken aan. De store is een goede plek om een bestseller te vinden, maar ieder genre wordt sterk gerepresenteerd. Een kleine greep uit het assortiment: sport boeken, kookboeken, autobiographies. The list goes on and on. Ook handig als je nog een cadeautje moet scoren.

Natuurlijk kunnen we de apps en games niet vergeten. Veel gratis apps en games zijn beperkt. Goed om te weten dat je je tegoed ook kan gebruiken om deze beperkingen eraf te halen. Of je kunt natuurlijk gelijk een betaalde game en/of app aanschaffen met je tegoed. Zo ben je voorzien van alle mogelijkheden vanaf de start.

Waar te koop
Heb je een Google Play Card in jouw bezit? Hopelijk ben je dan op weg geholpen aangaande het uitgeven van jouw tegoed. Wil je de card geven als cadeau? De Google Play cards koop je snel en eenvoudig hier. Kies één van de Google Play giftcards of vul een bedrag naar wens in. Het is niet nodig om je bankgegevens of creditcard te koppelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in